sidik Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 http://www.offroad.nowytarg.pl/jak by ktos byl zainteresowany :icon_rolleyes: ja bede niestety jako widz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Ja postaram się być. Tylko mam narazie drobny problem z dojazdem :/ . Nie jedzie nikt z krakowa? Jeśli ktośby mógł mnie zabrać to bardzo prosze o kontakt na gg: 2498714 bo mieszkam przy zakopiance więc to jest "po drodze".Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 kurcze napisali ze maja byc 3 klasy ale dzis na treningu widzialem same 400 i 450 ;) jak takich ludzi bedzie jutro wiecej to Chryste bedzie kozacko :crossy:Jeszcze raz zachecam. tor jest przygotowany jak chyba nigdy i lata sie cudownie :crossy:ja jutro w koszulce KTM Racing bede robil fotki, bo zeby konkurowac to ja sie musze jeszcze duuuz o uczyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) No jak byś wczesniej poinformował to bym pewnie był a tak to imprezka przeszła koło nosa. w ogóle to to jest dla amatorów czy licencja? Edytowane 20 Maja 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi