IRSET Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A czemu KTM jest w uni a jaka cena?Poprostu na czymś jest zaoszczędzone bo wbić się do konkurencji u nas chłopski pokupili i jedyne co chwalą to zawieszenie.Np Zych ktory zajmuje sie sprzedaza husqvarna na polskie sprowadza je z czech co pozwala dodatkowo obnizyc koszty......Nie wydaje mi sie zeby husqvarna byla tak slabym motorem ze sprzedawali by ja w tej samej klasie co wr 250 tylko 10 tys zloty taniej :icon_rolleyes: Bo jezdza te motory w MP i jakos daja rade a wady i czesci ktore szybciej padaja sa w kazdym motocyklu mozesz kupic WR-e i zacznie ci sie sypac od poczatku a moze byc tak ze ja kupisz i bedziesz jezdzil na niej calle zycie i nic sie nie stanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Zgadza się a ktoś jak che huske to i tak mu nie przegada tak jak ja wolałem yamahe od ktm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 TE 250 wazy 500kg hmmm moze przesadzilem ale sa ciezkie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) to kto jaki motor woli i jaki uwaza za lepszy wynika z prostej przyczyny ;) w zaleznosci jaką kto ma stycznosc z dana marka. Ja naprzykład w swoim Krakowskim kregu widze 95% KTMów (w Krk jest główny dystrybutor KTM na polske) i jedna husqvarne której zreszta juz dawno nie widziałem. Jak jezdze z róznymi ludzmi nawet trasy po całej małopolsce to jak boga kocham widziałem moze 20 husqvarn na trasie (szlaku) w zyciu :-) Na zawodach to samo na 100 motocykli 10 to omawiana marka :D a pewnie w innych regionach jest znacznie mniej Np KTMów i YAMAH i mysle ze stąd te róznice pogladów :-) a co do róznicy cen to ja nadal nie rozumiem skad taka przepasc sie bierze. Edytowane 20 Maja 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 to kto jaki motor woli i jaki uwaza za lepszy wynika z prostej przyczyny :crossy: w zaleznosci jaką kto ma stycznosc z dana marka. Ja naprzykład w swoim Krakowskim kregu widze 95% KTMów (w Krk jest główny dystrybutor KTM na polske) i jedna husqvarne której zreszta juz dawno nie widziałem. Jak jezdze z róznymi ludzmi nawet trasy po całej małopolsce to jak boga kocham widziałem moze 20 husqvarn na trasie (szlaku) w zyciu :-) Na zawodach to samo na 100 motocykli 10 to omawiana marka ;) a pewnie w innych regionach jest znacznie mniej Np KTMów i YAMAH i mysle ze stąd te róznice pogladów :-) a co do róznicy cen to ja nadal nie rozumiem skad taka przepasc sie bierze.Husqa te 250 wazy 116.5kg i ma 37.7km ktm 250 exc racing wazy 114.8kg i ma 32.1km a Yamaha wr 250f wazy 112.8kg i ma 33.9km wiec wydaje mi sie ze w tej klasie husq swoja nadwage nadrabia moca ,logiczne ze te 4kg wiecej nie jest az tak odczuwalne w terenie wiec nie ma czm sie przejmowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi