Zbig Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Chodzi o mój link? Tam są numerki poświęcone GSom.Domyslilem sie ze GS, wyglada na to ze kazdy oznacza, po swojemu>Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Np rocznik 89 GM51A-100001 on, czyli od 100001 wzwyż itd.A co Ci po tablicy niemieckiej przy rejestracji?Musisz mieć dowód rej., kartę pojazdu i tłumaczenia.Tablice bez naklejek są g*wno warte, czyż nie? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek87 Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) WitamQrde mam dylemat, motocykl stoi u mnie w domu, na próbe, jutro jade do mechanika posprawdzać wszystko i jak mi nie spasi to oddaje. Jak już gdzies napisalem rok95 malowanie na rok92, gaźniki do czyszczenia gdyż przy wysokich. obrotach moto przerywa. I jest coś jeszcze, coś stuka w lagach (znaczy w goleniach czy jak to sie nazywa;) w każdym razie tam gdzie wchodzi ta cieńsza rura w grubszą :biggrin:) w momencie ich obciążenia, co to może być ? ks. serwisowa z Niemiec jest z ostatnim badaniem w 2003 roku przy przebiegu 20iluśtam tys. Czy mam w tą książke wierzyć ? PROSZE O PORADY.Pozdrawiam. EDIT: nr ramy rozpoczyna sie GM51B-134....... czyli na rok95. EDIT2: GS to mój pierwszy motocykl być może, i musze powiedzieć że to diabeł, pierwszy raz dosiadłem dziś GSa, rwie do przodu jak szalony, nie wyobrażam sobie na pierwsze moto 600ccm i 100KM, naprawde. Edytowane 26 Maja 2006 przez maciek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi