kamil123 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) WitamMam takie pytanie, czy aby założyć do Jawy hamulec tarczowy od MZ konieczna jest zmiana zawieszenia na MZtowskie? Chodzi mi o to czy np jakiś doświadczony spawacz nie mógłby przystawać mocowania na zacisk by potem można było wszystko ładnie zamontować?Choć pewnie jak byłoby to takie proste to wszyscy by tak robili. A więc da się czy się nie da? Pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2006 przez kamil123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 W skrócie musisz zrobić tak żeby lagi z mz pasowały do półek jawy. Z tym spawaniem to bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 żadnego spawania , brrrrrrrrrrr aż mnie telepneło :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Tak też myślałem, że skoro było by to możliwe to wszyscy by tak robili. Pozdrawiam i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi