cashcow Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Chce kupić SV 650s K4 sprowadzone z Anglii. Motocykl jest piękny choć po malutkej prycierce. Zastanawiam się tylko (nawet nie wiem ile ten konkretny egzemplarz ma koni) jakim cudem w salonach w anglii te motocykle sprzedawane są z mocą ograniczoną do ~30 koni a u nas katalogowo mają ponad 70. Jesli trafi mi się wersją stłamszona to jak to zmienić? Jak uwolnić uwiązane koniki??? TO będzie mój pierwszy motocykl więc jeśli ktoś ma dobre rady związane z tym konkretnym modelem i nie tylko to chętnie poczytam z góry :icon_twisted: dziękuję Pozdrawiam,TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Na początku odrazu przepraszam ze odkopuje temat, ale mnie on zaciekawił i moze sie rozwinie. Interesuje mnie to poniewaz własnie wczoraj moj kumpel kupil SV650S K5 z anglii i jeszcze na niego nie siadal ani nie jezdził ale juz wplacil zaliczke.Noi teraz bedzie niezly zonk jak ona jest zdlawiona.No bo koles co ja sprzedawal nic nie mowil , ale my nic nie pytalismy o zdławienie. Skąd wiesz ze są seryjnie zdławione??? Mi sie wydaje ze raczej sa zdławione " na życzenie" , ale moze sie myle - oby nie. pzdr Edytowane 16 Września 2006 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 W większości krajów EU, jak sie kupuje pierwszy Motur po zdaniu prawka, przez pierwszy rok śmiga sie na zdławionym sprzęcie z maxymalną mocą chyba 30-40 KM. Co do rodzajów zdławienia to sie nie znam, ale każda Autoryzowana stacja bez problemu to odblokuje :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 One maja dwie mapy zaplonu (poprzedni wlasciciel kupil zdlawiona i mowil, ze to to bylo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 prawdopodobnie kupowal to moto ktos kto nie posiadal tzw full licence i dlatego musieli mu ograniczyc moc. ale jestem pewnien ze kazdy servis sobie z tym poradzi. pozatym kiedys zrobilem sobie maly rajd przez londyn na moim fazerze i w pewnym momencie przyloczyl sie koles na SV i nie sadze zeby tamte moto mialo tylko 30 koni bo ciagnal calkiem niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi