YARECK Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Parę dni temu zauważyłem, że jakis patafian zaiwanił mi jedną gumke spomiędzy żeberek silnika.Druga na razie wożę w kieszeni, ale może ktoś wie gdzie takowe kupić?Proszę nie pisać "chyba ..." tylko konkrety.P.S. Proszę o wykasowanie tematu jeśli przez tydzień nikt nic nie napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Nooo, sorry że nie konkrety, ale co za gumka ;) jaka gumka :) do czego gumka :( Nie pamiętam żadnej gumki z żeberkami z w sosie własnym w XJR'ze.A kupić to pewnie w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Są takie tam gumki ozdobne na żeberkach cylindrów. Ja mam takie w JAWIE TS350. Mogę odsprzedać ;) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Dzięki Czarny ale może nie pasować. :icon_twisted: Zbycho! Otóż między pirwszym a drugim żeberkiem silnika licząc od góry miałem włożone gumki (pewnie miały swój cel, np. ochronny ???) i tak jak pisałem jakis patafian mi jedną zawinął. Chciałbym ją kupić ale z tego co się dowiedziałem w srwisie w Łodzi to kupić jej nie można choć wydaje mi się dziwne bo skoro było od nowości to i powinno być możliwe kupienie tego czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Pewno nikt Ci tego nie zakosil tylko samo wypadlo i zgubiles. :icon_twisted: Qde teraz te zeberka zaczna przy 125km/h wpadac w rezonans i moze oderwac glowice i rozerwac cylindry :-))) Zapomnij o tym. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 HA!!! A jednak można kupić tylko w Łodzi w serwisie nie potrafią jeszcze szukać w wykazie cześci. W Uhma-Bike znaleźli i mi zamówili. Koszt gumki - 28 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi