mierzwa2 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Mam problem bo koles z allegro cos przeciąga macie jakieś sklepy we wrocku, lub internetowe gdzie kupie uszczelniacze przedniego zawieszenia+olej do gsxra 750 99r pozdrawiam to pilne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Może na www.sklep.larsson.com.pl Dopisane: http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=c1&c=c2...a27a0c99bff6710 <- sprawdź tu. Musisz zaznaczyć odpowiedni model. Może będzie. Edytowane 14 Maja 2006 przez Zierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 larsson wiem ale dlugoooo trzeba czekac do 14 dni chyba a uszczelniacze firmy athena to jakieś dobre bo mam takie za 17zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 We wro możesz podjechać do motorlandu na Żegiestowskiej, na Rakową , niewiem czy na łokietka by coś mieli ale możesz spróbować.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 oki dzieki już zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi