panas Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witam!!! Jestem z Jeleniej Góry, studiuje we Wrocku i tu mieszkam w akdemiku!!! Z tego też względu nurtuje mnie pytanie jak zabezpieczyć swój moto gdy będę zmuszony zostawić go pod akademikiem?!? Co i gdzie najlepiej kupić!!! Osobiście myślałem o jakimś konkretnym łańcuchu i kłudce... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Zabezpieczen...owe-t46320.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Dzięki Ci karol1001... ! ! ! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi