nufry Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Witam, jak ustawić pływaki w etz 150? Jaki powinien być poziom? Jaki jest rozmiar simeringu pod zębatką zdawczą? Jak odkręcić ta zębatkę? Jak ja zablokować, żeby sie nie obracała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rider41 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Cześć.Z odkręceniem nakrętki sprawa jest prosta: zablokuj silnik wkładając np. drewniany trzonek młotka w okno wydechowe cylindra, wrzucasz bieg i kręcisz.Co do regulacji - widzę, że nie masz żadnej literatury. Zajrzyj na http://www.mzclub.delfinet.pl/portal.php - w dziale download jest trochę materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 jest może jakiś inny sposób ? nie bardzo mi sie widzi to wkładanie trzonka... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Poziom paliwa ustawia się bardzo łatwo. W komorze pływaka jest taki specjalny nadlew. Trzeba zdjąć dolną część gaźnika tak żeby nic nie wylać i porównać. Ja też młotków do gara nie pcham. Jak już młotkiem to lepiej łańcuch zablokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberson Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ja wsadzam jakis kawalek metalu w łancuszek sprzeglowy i blokuje koszem szprzeglowym i sie nie kręci :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi