maxkls Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Mam pytanie generalnie do kogos kto zna hayabuse lub mial z nia do czynienia1. Jak odpalam zimny silnik w granicach 2 tys obrotow slychac dzwonienie przez chwile ze strony lancucha rozrzadu, lancuch byl wymieniany i napinacz na nowy. Pochodzi minute i to znika /dzwonienie/2.Sprzeglo Caly czas slychac jakby cos w nim obcieralo. O wiele glosniej slychac po odkreceniu korka wlewu oleju. Nie mam zadnych problemow ze sprzeglem /wlaczanie i wylaczanie/ Rozbieralem i nie widac zadnych obtarc ani sladow zuzycia jakichkolwiek elementowCzy to jest normalne w hayabusie a moze jest cos nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 W Hayobongo mało trwałe jest sprzęgła jednokierunkowe rozrusznika, więc może należy zwrócić na to uwagę. Z tego co wiem to niestety jest to dość droga impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi