jantarski Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Bardzo dobrze się czyści papierem ściernym, lub szczotkami drucianymi które mozna zamontować na szlifierkę kątową. Wszelkie te przystawki mozna nabyć w Castoramie. Polecam sprawdzone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ja znowu jak czyszcze z rdzy to mam taka jakby szlifiereczke na papier scierny. Wycinam prostokąt zakladam i zdzieram :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ja znowu jak czyszcze z rdzy to mam taka jakby szlifiereczke na papier scierny. Wycinam prostokąt zakladam i zdzieram :banghead: Mówisz o szlifierce oscylacyjnej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi