Gość Anonymous Opublikowano 2 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2003 Był bym wdzięczny za informacje ja podłączyć nie tradycyjny tylko elektroniczny regulator napięcia do ts 150. Zawiera on wyprowadzenia: "szcz.; +6V; wyzw" a z alternatora dostępne są: DF; D+; D-" ZA RADE WIELKIE DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Uważaj bo Ci ktoś odpowie ja zostawiłem zapytanie (w tej samej sprawie tylko chodziło o ETZ250) w dwuch postach i nic tylko się każdy chwali jak mu to ładnie działa po wymianie. Albo radzą żeby do elektruka iść !!!Bzdura żeby 3 kable podłączyć!!!Powiedzcie jak to sobie sam podłącze!!!!!A do dupy z takim forum jak nikt niczego tu nie czyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 Df-szczotki D+- 6V(+)wyzw- D-ale radziłbym to sprawdzić z schematem instalacji od ts 150- nie jestem peweny na 100% (nie pamiętam) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi