kermadec Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam serdecznie.Jak w temacie.Znalazłem w okolicach Katowic ciekawego konika na allegro.Problem w tym,że mieszkam w Szczecinie a jechać tylko po to by sie przejechać .....Czy w razie potrzeby ktoś mógłby obejrzeć dla mnie to moto? (fotki też by sie przydały) Narazie czekam na kontakt od sprzedającego. P.S.A może ktoś już oglądał tą SV ? : http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M201432 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ostatni rocznik z tymi okraglejszymi swiatlami potem juz byly kanciaste chybaco do speca od motorow najlepiej zabrac ze soba mechanika zaplacisz mu za taka podroz ok 300 zlotych ale zdiagnozuje ci moto, sprawdzi kompresje poodkreca owiewki itd ogolnie chcialem powiedziec ze to brzydkie jest :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ostatni rocznik z tymi okraglejszymi swiatlami potem juz byly kanciaste chybaco do speca od motorow najlepiej zabrac ze soba mechanika zaplacisz mu za taka podroz ok 300 zlotych ale zdiagnozuje ci moto, sprawdzi kompresje poodkreca owiewki itdchyba do 2002 byl produkowany model z tymi swiatłami, ale na bank na 2000 sie nie skonczylo ogolnie chcialem powiedziec ze to brzydkie jest :)nie znasz sie :buttrock: :crossy: gdybym mial taka kaske sam bym kupil chyba, dodac jeszcze tylko "plug" pod spod i motocykl pieknisty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Zdecydowani pierwszy model był produkowany do 2002r.Takie "ciekawostki" to ja znam.Bardziej mnie interesuje czy są jakieś uwagi.Osobiście moge napisać tyle,że dostałem dodatkowe fotki od sprzedającego i coś mi sie wydaje,że koń leżał na lewą strone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 no ok suzuki to nie moj zywiol znaczy sie nie podazam za nowosciami tej firmy tak bacznie :buttrock: yy a to nie on mial wade ze pekala rama ? cos bylo w swiecie motocykli jakis czas temu opisywane ze jaka wada byla tych motorow i ze chyba po gwarancji sie to psulo sprytne :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Problemy z ramą to miała TL 1000S ( tam pękało mocowanie amortyzatora).W życiu nie słyszałem o takich czy podobnych usterkach ramy w SV650.Prowadze forum SV ( www.sv650.fora.pl ) i jedyne na co zwracają użytkownicy uwage to miękki przód w modelach '99-'01 (ale to też nie usterka tylko "przypadłość" ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ja slyszalem jednak mam gdzies nawet ten śm :D no ale niewazne skoro nikt inny nie slyszal to pewnie sie myle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 To poszukaj bo ja mam wszystkie nr ŚM od 2000 roku i nie pamiętam artykułu o SV i jej słabych ramach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ok jak bende mial tylko czas i ochote :D ja mam wszystkie od 2001 bodajze i byla prezentacja moto uzywane zdjecia byly takiej sv czerwonej i pisaly wady i zalety i na bank pamietam ze pisalo ze miala jakis feler ale na gwarancji to naprawiano, jak znajde dam znac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi