Skocz do zawartości

Senda czy Rmx??

Słabek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam kilka patentów na jazdę na gumie... albo staję na podnóżkach i na jedynce szybko otwieram przepustnicę i ciągnę go za kierę do góry, albo siadam na tyle motorku i strzelam ze sprzęgła, albo staję na podnóżkach pasażera i szybko odkręcam gaz :( powodzenia :( to jeśli chodzi o jazdę na tylnym, bo na przedniej gumie to też mam sposoby :( jeśli chodzi o moją strone to faktycznie wolno chodzi... ale to wina serwera (piwko.pl)... :(

• 2 tygodnie później...
Słabek byłem na twojej stronie spoko jest.Tylko nie wszystkie zdjęcia da się powiększyć

i wszystko się długo ładuje.Apropo ciekawi mnie bardzo jak stawiasz sendę na tylnie koło.

Ja próbowałem i zawsze nic amortyzatory mam upside-down i jak hamuje to one tylko się uginają i nawet z szybszych prędkości nie umiem tego zrobić.Może masz jakąś wskazówkę.

Hej hej - to czasem nie chodzi o przendie kolo ? A jesli chodzi o tylne - tradycyjnie mozna szczelic ze sprzegla albo probowac "przypalic sie" na 1' date=' 2 biegu. A wlasnie - co myslicie o stoopie na MZ ETZ 150 (wersja z tarczowka - cholernie ostrą do tego) ? to wykonalne ? Pozdrawiam ![/color']

Hm... Mój kumpel ma 250 i za hu*a nie może jej postawić na przednie... Ale Mz 150 jest to mozliwe, bo jest dużo lżejsza.... Nigdy nie próbowałem, ale w najgorszym wypadku porpsotu uśliźnie Ci sie przednie koło i możesz trochę przeszlifować... radzę Ci na początku dobrze rozgrzać gumkę i próbować stoopie na suchym i jakimś o dobrej przyczepnosci afsalcie. Powodzenia :D