Słabek Opublikowano 16 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 ja mam kilka patentów na jazdę na gumie... albo staję na podnóżkach i na jedynce szybko otwieram przepustnicę i ciągnę go za kierę do góry, albo siadam na tyle motorku i strzelam ze sprzęgła, albo staję na podnóżkach pasażera i szybko odkręcam gaz :( powodzenia :( to jeśli chodzi o jazdę na tylnym, bo na przedniej gumie to też mam sposoby :( jeśli chodzi o moją strone to faktycznie wolno chodzi... ale to wina serwera (piwko.pl)... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Słabek byłem na twojej stronie spoko jest.Tylko nie wszystkie zdjęcia da się powiększyći wszystko się długo ładuje.Apropo ciekawi mnie bardzo jak stawiasz sendę na tylnie koło.Ja próbowałem i zawsze nic amortyzatory mam upside-down i jak hamuje to one tylko się uginają i nawet z szybszych prędkości nie umiem tego zrobić.Może masz jakąś wskazówkę.Hej hej - to czasem nie chodzi o przendie kolo ? A jesli chodzi o tylne - tradycyjnie mozna szczelic ze sprzegla albo probowac "przypalic sie" na 1' date=' 2 biegu. A wlasnie - co myslicie o stoopie na MZ ETZ 150 (wersja z tarczowka - cholernie ostrą do tego) ? to wykonalne ? Pozdrawiam ![/color'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 25 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Hm... Mój kumpel ma 250 i za hu*a nie może jej postawić na przednie... Ale Mz 150 jest to mozliwe, bo jest dużo lżejsza.... Nigdy nie próbowałem, ale w najgorszym wypadku porpsotu uśliźnie Ci sie przednie koło i możesz trochę przeszlifować... radzę Ci na początku dobrze rozgrzać gumkę i próbować stoopie na suchym i jakimś o dobrej przyczepnosci afsalcie. Powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 bede probowal ale to jeszcze nie teraz - przednia gume mam w stanie torche odbiegajacym od normy a po za tym - mam ten motocykl dopiero niecaly miesiac - wiec lepiej spokojnie wolnitko sobie go zczaic. pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 25 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 ja też nie mam super stanu przedniej gumki, ale próbuj :D życzę powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi