PAWEL----B Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 witam powiedzcie mi czy za wjazd na tor w sochaczewie pobierana jest jakas oplata ???zamierzamy wybrac sie tam w weekend i niewiem na co sie nastawiac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 witam powiedzcie mi czy za wjazd na tor w sochaczewie pobierana jest jakas oplata ???zamierzamy wybrac sie tam w weekend i niewiem na co sie nastawiac pozdrawiam Od kiedy jeżdżę na torze nie spotkałem się z opłatami za jazdę i nigdy nie płaciłem. Może o czymś nie wiem, ale raczej nie ma nic takiego. Dowiem się dziś na 100% i dam znać. Zapraszam i daj znać kiedy i o której będziecie to też zajrzymy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 dzieki wielki e napewno potwierdze swoja obecnosc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi