aftys6 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) łola boga :icon_rolleyes: 1000 za kurs na moto, ja placilem 600 zł za calosc z badaniami lekarskimi + pomoce naukowe ( ksiazki, testy, płyty )A co do jakosci prowadzonych zajec nie mam zastrzezeń, robilem tam kwitki na kat B i zdalem za pierwszym razem. Zreszta zdawalnosc mówi sama za siebie - 7 ośrodek w województwie.Ludzie przyjezdzaja nawet z lublina oddalonego o 30 km, bo cena jest konkurencyjna, dobzi instruktorzy itd Co do sprzetu to jego stan według mniej jest spoko. Podczas kursu jezdzilem 5 sprzetami, co do ktorych stanu technicznego nie mam zastrzezen. :bigrazz: A jezeli ktos uwaza ze jezeli kurs jest tani to musi byc do d...y to mowie ze sie grubo myli. :biggrin: Edytowane 19 Maja 2006 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi