Luca Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 To jedziemy, jedziemy a mnie tu krew zalewa bo musze tyrać w robocie.Ale przybędę razem z księżycem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 No i byłe, udało się. Zlot był i to chyba największy w Polsce, organizacja świetna i wspaniałe miejsce, Bieszczady piękne. Warto byłoPozdrowienia dla wszystkich, którzy śmigali tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Faktem jest, ze motocykli w ten weekend w Bieszczadach bylo bez liku. Czy jednak sam zlot byl najwiekszy to nie wiem - nie mam za bardzo porownania - skoro kolega tak mowi, to moze on ma. My jednak bylismy tylko jeden dzien, potem Polanczyk, woda - kapiel i zagle. Ja osobiscie zdecydowanie wole zloty na Ukrainie. Edytowane 10 Lipca 2006 przez Piocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 a szykuje się coś w niedługim czasie w bieszczadach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 TEŻ JESTEM ZAINTERESOWANY ALE O NICZYM NA RAZIE NIE SŁYSZAŁEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi