pietka Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 witam mam taki maly problem niewiem gdzie kupic ubranie najechetniej wziol bym firmy Fly bo taniespodnie pas ok 100-103cm wzrost 183 klatka cos ok 120 cm czy cos tkaeigo niemam teraz metra nr buta 45(30-30,5cm wkladka) i rekawice obwod dloni ok 23cm :wink:Potrzbuje : Buty,Spodnie,Bluze,Rekawicekask kupuje ten : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=103024906 (czerwony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilo Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Zależy ile masz gotówki. Dla mnie jest tylko jedna dobra firma HEIN GERICKE, można na bazarze kupić nową od 500 do 700 i to Goretex. A kurtka kurtce nie równa wiem sprawdziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 mam do wydania narazie 1000zl wiem ze to malo tzn nie malo ale srednio, tyle ze jestem w takiej sytuacji ze otwieram sklep na dnaich i lece w koszty troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Motobazary, moze trafi Ci sie wypadzik do niemiec to tam cos nabedziesz, sklepy internetowe i niesmiertelne allegro, czasem cos kupilem w "normalnym" polskim sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) do niemiec sie wybieram wlasnie na mś na melanz do kumpla jak polska bedzie grala, cos pewnei kupie Edytowane 9 Maja 2006 przez pietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi