milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 z czego można wrzucić koło przednie do cbr 900 rr tak zeby pasowało i jak to wpłynie na zmiane zachowania się motocykla w zakrętach?? bo słyszalem że z cebry 600 można ale jak to sie sprawdza w praktyce?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Nie znam się ale z tego co wiem to 900RR ma z przodu 16 i opona 130 a czy cbr 600 nie ma przypadkiem 17 z przodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Do roku 1999 (włącznie), czyli do modelu SC33 Fajer miał 16 calowe koło z przodu. Żeby poprawić prowadzenie i ułatwić sobie życie przy kupowaniu opon można zastosować 17 cali np. od VFR. Nie należy zapomnieć, że trzeba dotoczyć tulejkę dystansową, by wszystko było git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Dzieki za porade pozdro. A co do 600 cbry mialy montowane 17' z przodu na bank Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witamobserwuj Allegro, widziałem tam już dwukrotnie koło do Cbr-ki 17cali (oczywiście przód), sam nawet chciałem kupić, ale jakos tak zeszło. Wiem że koleś który wystawił felge chyba za 400 zł. nie sprzedał jej, więc może wystawi ponownie.Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi