Sadek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 pogratulowac, czekaj na papier i oficjalnie w droge, ladne te nowe dokumenta;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Gartulacje ja zdaje A+B za 3 tygodnie i oby z tym samym rezultatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Gratulacje!Jeszcze z ok. 10 miesięcy i pewnie napiszę to samo :icon_twisted:. Kurcze, tak długo :rolleyes:.Ale cóż: ostatni rok dzieciństwa... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No no Szymek gratulacje :icon_twisted: :rolleyes: Pytanko, gdzie robiłeś prawko, i za ile, dostałeś jakis rabacik ze wzgledu na te 2 kategorie?? Młoda :P ps robie prawko za hehe już 10 miechów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 :icon_twisted: No no Szymek gratulacje Pytanko, gdzie robiłeś prawko, i za ile, dostałeś jakis rabacik ze wzgledu na te 2 kategorie?? Robiłem prawko u mnie na osiedlu w znajomym ośrodku. Zawsze jest rabacik na 2 kat. :rolleyes: Napewno nie polecam naszej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Napewno nie polecam naszej szkołyNo to, to ja wiem :P nawet nie mam zamiaru tam robić :icon_twisted: Dżezus nigdy w zyciu tam :) Hym myslałam o Liderze(1), albo o Atucie(2), ale chyba zostane przy tej pierwszej opcji :rolleyes: Pozdrawiam Młoda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 hehe no tylko GRATULOWAĆ!! ja zaczynam za miesiąc i tez oczywiscie na moto od razu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Hym myslałam o Liderze(1), albo o Atucie(2), Lider to blisko bo przy VLO a jesli chodzi o Atut to bajer jest jeden w tym. Masz w kursie 5 godz jazd z4, vw i jeszcze czymś. Jednak w sumie dobrze jest jezdzic Puntem i cały czas się trzymać jednego instruktora, bo bywa tak, że w niektórych ośrodkach po paru godzinach jest zmiana. Za jakiś tydzień jak odbiorę prawko przyjadę pod szkołe najpierw motocyklem a na drugi dzień autkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Za jakiś tydzień jak odbiorę prawko przyjadę pod szkołe najpierw motocyklem a na drugi dzień autkiem O... Czekam z niecierpliwoscia hehe :crossy: :buttrock: Młoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celyna Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Kris02 serdecznie gratuluję!! :buttrock: yamcia, polecam firmę PRAWKO, maja rozsądne ceny i rewelacyjne podejście do "kobiet na motorze". Jakby co nie płacą mi za reklamę, po prostu jestem zadowolona. Jak będziesz potrzebować to namiary dam Ci na priv-a.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dud Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam. Ja za 3 tyg startuje z kursem na A+B tylko będę to robił przez wakacje i kurde mole może do pracy pójdę (dorywcza) nagłośnienie\koncerty i jeśli to wypali to będę trochę zamotany bo nie wiem kiedy będę pracował a kiedy będę we Wrocławiu a mam do wyjeżdżenia razem 50h i nie widzi mi się abym jeździł 2-3h na tydzień... Myślisz kris02 że da radę 4h pod rząd ? i tak 2 razy w tyg. czy cuś ? jak to było u ciebie ?? a tak pozatym to idę chyba do KURSANT`a we Wrocku chyba, że mi ktoś coś podpowie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Myślisz kris02 że da radę 4h pod rząd ? i tak 2 razy w tyg. czy cuś ? jak to było u ciebie ?? Mi sie zdarzyło mieć 4 godziny pod rząd. Powiem Ci tak. Kwestia godzin i termin jazd to jest sprawa dogadania się między tobą a instruktorem. Zawsze można jakoś to załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 nie oplaca sie jezdzic 4 gordiny, po 2 lub 3 jestes tak zrabany ( jeszcze przy takich temperaturach ) ze nie bedzie Ci to wogole sprawiac przyjemnosci i zmeczenie spowoduje iz twoja koncentracja napewno nie bedzie taka jak na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi