melon64 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 WitamPanie i Panowie zdaję sobie sprawę, że mało kto czyta te informacje jednak jeżeli ktoś będzie posiadał informacje na temat Yamahy virago 535 DX rocznik 1998, koloru bordo skradzinej w Słupsku to proszę o kontakt pod tel. 609168403. Śmierć złodziejom. Wyrwać skur*** z ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 :biggrin: DO DOLU Z WAPNEM sku**ieli !!!! :icon_exclaim: przykra sprawa PZDR Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon64 Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Dzięki brachu ale gorycz pozostaje.Dokładnie sczesali mi sprzęta w nocy po zlocie.Tak dla rozszerzenia opisu mojej kochanej virażki to chciałbym dodać, że ma a właściwie miała centralne nózki (rzadko spotykana rzecz) i pokiereszoawną od nich oslonę na tłumik.Koledzy jeżeli ktoś będzie na zlocie to niech się przypatrzy podobnym wirażkom. Z góry dzieki.A osobiście obiecuję, że do końca życia będę szukał swojego sprzęta, a jak dorwę skur** to nie ręczę za sibie. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRAGOLO Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wspolczuje Ci serdecznie ! ja bym sie zaplakal, nie stac mnie na nowa Virazke. A tak na przyszlosc:Stosuje w miare skuteczne zabezpieczenie, mianowicie blokada tarczy lub najlepiej blokadaz przodu + zwykla (dobra) klodka na tylnym kole + ALARM motocyklowy.Bardzo ciezko sciagnac glokade nie uruchamiajac alarmu. Mam nadzieje ze to mi wystarczy, jejku, strata jej bylaby straszna :icon_exclaim: Jak zobacze Virazke podobna do opisu to Ci sukinsyna w sakwie przywioze ! PozdroOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 podaj więcej znaków szczególnych!takie stopki to faktycznie ewnement, ale nie da się nie zmienićbędę wyczulony na każdą virażkę w tym sezonie!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 jutro i wsobote będę na MWB w łodzi to popatrzę moze ktoś coś przytarga w częściach lub całości pozdrawiam i szczerze współczuję. podaj numer ramy a jeszcze jedno dx to dwubarwne malowanie /bordowo ....../ daj więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon64 Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 WitamPowoli dochodzę do siebie ale pewnie dłużo wody upłynie nim znowu będę mógł się cieszyć widząc inne moto na asfalcie.Dzięki za zainteresowanie. Sam chciałem się wybrać do Łodzi ale arbeit macht frei. Wolnego nie dostalem.A teraz trochę szczegółów. Nr ramy 2YL296245Kolor bordo metalik malowanie baku dwukolorowe - kremowa wstawka.Z ważnych szczegółów to na lewym deklu tak na godzinie 20.00 czarna smuzka na chromie.Błotniki jednokolorowe.Wielka prośba BĘDĄC NA ZLOTACH LUB GIEŁDACH NIE BĄDZIE OBOJĘTNI NA VIRAŻKI. Pozdrawiam :D . Zrozpaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 rozgładałem się dzisiaj nie było jej na bajzlu jutro też będę to popatrzę, będzie więcej ludzi bo dziś pewnie jeszcze nie wszyscy dojechali, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi