jupin2 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) WitamMoje pytanko odnosi sie dokumentów które będą mi niezbędne do rejestracji moto z zagranicy które to dokumenty i jak wygladaja :icon_exclaim: Zależy mi by to było 80ccm ale mechanik powiedziałmi ze zarejestrować sie da ale jak w dokumentach nie będzie wpisanej pojemności wiec zastanawiam sie w których dokumentach podane są dene dotyczące pojemnosci. Pozdrawiam I czekam na odpowiedź :biggrin: Edytowane 7 Maja 2006 przez jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 przeszukaj dzial przepisy a znajdziesz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 przeszukaj dzial przepisy a znajdziesz odpowiedzNo to mi pomogłeś ja licze na pomoc a nie na takie teksty tylko poto by sobie podbić punktacje. Jak ktoś coś wie to prosze pisać jak nie to szkoda waszych wypowiedzi bo nic nie wnozą do tematu. Pozdrawiam Jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupin2 Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) przeszukaj dzial przepisy a znajdziesz odpowiedzNo to mi pomogłeś ja licze na pomoc a nie na takie teksty tylko poto by sobie podbić punktacje. Jak ktoś coś wie to prosze pisać jak nie to szkoda waszych wypowiedzi bo nic nie wnozą do tematu. Pozdrawiam Jupin2 UUUUU.... dwa razy poszło sorrki to nie chconcy :icon_exclaim: Edytowane 7 Maja 2006 przez jupin2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 pojemnosc wpisana badź nie bedziesz mial w Briefie ktory wydadzą ci na granicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi