Bubaziom Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 ladnie sie prezentuje , stan elegancki. Gratuluje !! . Tylko szkoda ze jest taki ochydny . Sry , nie chce cie naprawde urazic (jest to moja opinia) ale oryginalne lampy i owiewki sa ochydne . Ja od kopa zalorzylbym ta owiewke co muma pokazal .a już myślałem ze tylko ja jestem za wywaleniem owiewek z rg :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 a już myślałem ze tylko ja jestem za wywaleniem owiewek z rg :buttrock:ma sie gust.. :buttrock: W sumie to nie mozna wymagac zbyt wiele od stylistyki motocykla ktory ma juz swoje latka... Ale dalej pozostaje przy tym by zmienic owieke :biggrin: Oczywiscie kazdy ma inny gust, o tym sie nie rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 ma sie gust.. :icon_mrgreen: W sumie to nie mozna wymagac zbyt wiele od stylistyki motocykla ktory ma juz swoje latka... Ale dalej pozostaje przy tym by zmienic owieke :icon_mrgreen: Oczywiscie kazdy ma inny gust, o tym sie nie rozmawia. No kazdy ma różne gusta mi np. nie podobają sie w ogóle endura, crossy itp. z wyglądu, a najlepiej podchodzą mi choppery/cruisery i jest G :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Gratuluje maszyny oby służyła jak najdłuzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 o gustach sie nie rozmawia :) wiec jeszcze raz udanego uzytkowania moto i koniec ot ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Gratuluje.Swoją drogą,pierwsze co zrobiłbym po zakupie,to owiewki na półkę:flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi