Marcel RX Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Chlopaki na tej stronce mozecie opisywac wszystko to co dotyczy skoków na motorze...............w jaki sposób to robic ...............jaka powinna byc prawidlowa technika skoku......jak zachowywac sie w powietrzu...........itd..licze na wasza pomyslowośc.........mozecie takze opisywac swoje kraksy związane ze skokami.............chodzi mi takze oto jak sie zachowac w ostrym terenie lecąc np.w bloto.....i takie tam bajery................... Ja naprzykład z nudów wzielem kilka bloczków budowlanych .jakąś belke i blache ok 2.5 metra i zrobilem sobie skocznie usiebie na ogrodzie kolo domu..............byly to moje pierwsze skoki.....normalnie zajebioza....super sie lata....latalem ok 6 m a wysokosc tez tak okolo 1m balem sie szybciej najezdzac poniewaz jak wczesniej wspominalem ta skocznie zrobilem w ogrodzie i obok niej bylo duzo drzew.....plot zbetonowymi slupkami czyli nie wesolo.....wiec musialem przestac a co najgorsze moje loty widziala moja mama i konkretnie sie wkurzyla.....teraz szukam jakiejs skoczni w terenie........i bedzie gicior............. .........ja jako szarak moge dodac ze ktos kto sie zato bierze musi wiedziec ze nie wystarczy zrobic lub znalezc skocznie i bezproblemu skakac....................trzeba byc obytym z motorem..wiedziec jak sie zachowuje itp........trzeba tez sie wybijac(np.wyciagac przód na skoczni.........w moim przypadku wyciągam caly motor i pieknie mi spada na dwa kola).........raz dalem mojemu wujkowi skoczyc(jezdzi na motorach od dziecka)ale niemial wyczucia do mojego sprzetu i byla niezla klapa.....zamiast skoczyc......przejechal skocznie i omalo sie nie glebnąl....normalnie masakra....................czekam na rady doswiadczonych motocrossowcow.......... ..........Mialem tez kumpla ktory skakal rm(mistrz polski) z mojej wiochy ehehehhe ale zero sciemy............skurkubaniec tak daleko skakal i wysoko ze poprostu musial ztym skonczyc bo siadaly mu stawy.dalej skakal ale juz nie tak...teraz sprzedla motorek i niemam zkim posmigac.......... :D :D :D :D ....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 a to ty jestes jakims modem czy adminem ze pozwalasz nam tu pisac :D?? a tak btw to jest juz temat w ktorym opisana jest tehnika jazdy enduro/cross w tym rownierz skokow :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 a to ty jestes jakims modem czy adminem ze pozwalasz nam tu pisac :D?? a tak btw to jest juz temat w ktorym opisana jest tehnika jazdy enduro/cross w tym rownierz skokow :D pozdrawiam ZIOMUS MASZ JAKIES DOSWIADCZENIA TO OPISUJ.....................PO TO JEST TEN TEMACIOR................JEST TO DLA ENDURO I MOTOCROSSU WIEC SPOX................ PZDR............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 chodzi o to ze jets juz taki temat gdzie mozna takie rzeczy opisywac , po cholere robic nastepny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi