lechu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Nie wiem czy w dobrym dziale to zamieszaczam. Mianowicie chce kupic moto sprowadzone zza Odry, i tu moje pytanie: ile kosztuje przerejstrowanie na polskie tablice. Nie wiem czy to ma znaczenie - pojemnosc 125cc - ze wzgledu na 42KM - ktraktujemy jako motocykl kat A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaDo Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 - tlumaczenie dokumentow (umowa + dowod rejestracyjny) ceny rozne (od 20 zł za 1 dokument)- przeglad techniczny 116 zł- vat 24 150 zł plus znaczki pare zlotych- karta pojazdu 75 zł- tablice chyba cos kolo 114 zł- oc na rok, bez znizek w PZU 108 zł i to chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ja ponioslam takie koszty:przeglad podstawowy 116zlprzeglad pokolizyjny - 96tlumaczenia - 140 (jakis nietypowy brief)w um koszty ze znaczkami - 201 zlvat25 - 150 zl....wiec troszke to wyszlo.. oc z nw - 100zl (ze znizka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Czyli widze ze ok 700zl trzeba bedzie liczyc :/, nio coz i tak sie oplaca :wink:THX za odp, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi