kris02 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 tym samym dniui dołaczyliśmy do forum Anarch widzisz jaki dziwny zbieg okoliczności. Ta sama data i dzień po dniu zrobiliśmy prawko za pierwszym razem. Tak zrobiłem od razu A i B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 powitac, lacze sie z toba w swietowaniu, sam nie dawno odebralem prawko!!!gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Anarch widzisz jaki dziwny zbieg okoliczności. Ta sama data i dzień po dniu zrobiliśmy prawko za pierwszym razem. Tak zrobiłem od razu A i B Gdybyś był kobietą to powiedziałbym wręcz że to nie może być zbieg okoliczności :crossy: ale ty kiedy zdawałeś ? w niedziele że dzień po dniu ? bo ja w sobote. Sadek dzieki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 W poniedziałek :buttrock: Mała pomyłka. Ale teraz to nie jest najważniejsze. Najgorsze jest oczekiwanie na prawicho. Ja już chce jeździć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 W poniedziałek :buttrock: Mała pomyłka. Ale teraz to nie jest najważniejsze. Najgorsze jest oczekiwanie na prawicho. Ja już chce jeździć!!!Ty mi mówić nie musisz :crossy: codziennie wydzwaniam do wordu czy moje papiery już doszły , jak wyrobią prawko to za tydzien w weekend bym na zlot z kumplami pojechał a tak to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi