Navy Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ...najlepsza ..WRZEŚNIA!!!!...w ubiegłym sezonie jeżdziłem troche...to tu, to tam...ale w Wrześni było najfaniej!!!! W tym roku chyba nie pojezdze za dużo ale tam choć na jeden dzień podjade!!!Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Kasiu 16-18 czerwca koło Radomska jest zlot Werner party miejscowość Zakrzówek Szlachecki pare km od trasy Czestochowa -Wawa(Gierkówka) masz niedaleko.Polecam Ci ten zlot atmosfera przyjemna ,będziesz zadowolona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Kasiu 16-18 czerwca koło Radomska jest zlot Werner party miejscowość Zakrzówek Szlachecki pare km od trasy Czestochowa -Wawa(Gierkówka) masz niedaleko.Polecam Ci ten zlot atmosfera przyjemna ,będziesz zadowolona.Pozdrawiam Dzięki wielkie ale 16-18.06 jest też zlot w Liw niedaleko W-wy. Myslałam zeby tam zapodać, tym bardziej że 18.06 jestesmy umówieni ze Stonesami na stationie Tysiąclecia w Warszawie. No chyba, że najpierw odwiedzimy Radomsko a potem kierunek W-wa. :wink: Aha atak w ogóle to gdzie konkretnie w Radomsku jest ten zlot, bo na mapie drogowej nie znalazłam czegoś takiego jak zalew Zakrzówek Szlachecki a tam ponoć to ma miejsce, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wielki dzięki chłopaki! Gdzieś mam nadzieję uda mi się wybrać, jeśli oczywiście zostawię z kimś dzieciaki. Sprzedaj dzieciaki i przyjeżdzaj do nas :wink: Zapraszamy na jesień do Rybnika! :) Poczytaj co się działo:http://forum.motocyklistow.pl/Rybnik-Rybni...ku--t45088.html Z Częstochowy masz 125 km :cool: Najbliższy Rybnik party - na jesień. A wcześniej inne zloty, o któych pisali moi szanowni poprzednicy :clap: LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Kasiu wpisz www.mapa.szukacz.pl a potem w rubryce miejscowośc ta ktorej szukasz :wink: Pozdrawiam Edytowane 8 Maja 2006 przez RAFAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Turawa, Zakrzówek Szlachecki no i Bębnów co roku jestem i co roku jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Kasiu wpisz www.mapa.szukacz.pl a potem w rubryce miejscowośc ta ktorej szukasz :wink: Pozdrawiam Wielkie dzięki, spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Witam!!Ja polecam Ci zlot w Strobinie k.Osjakowa. !! Trasa Wieluń-Bełchatów. Impreza jest naprawde godna polecenia!! Byłem tam już 2 razy i atmosfera super :icon_twisted: Zlot w tym roku odbywać się będzie w dniach 21-23 lipca. P.S A na przyszłość to zlot w Krotoszynie, Nieborowie i wiele innych super zlotów!! Pozdrawiam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dawid ma racje Strobin też godny polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witaj ,najblizszy zlot szykuje sie w Wenecji kolo Znina nie w ten tylko w przyszly weekend,trzeba bylo jechac do Bielawy w ostatni weekend bylo dobrze ,ladna pogoda ,ale strret faighterzy tacy sobie.....Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) :banghead: Kasiu...Dobry zlot na który warto przyjechać jest na Mazurach - Giżycko - Twierdza Boyen - termin 28-31.07.2006.http://www.vboyen.republika.pl Jest dużo atrakcji: rajd, parada z pochodniami, wycieczki motocyklowe, statkiem po jeziorach, loty balonem, koncerty zespołów do rana itp. No i pełna ochrona i parking strzeżony.Sama obejrzyj galerie fotek oraz ściągnij film z parady, w wczujesz się w klimat imprezy.Trochę daleko, ale sporo ludzi jedzie z Twoich stron. Jeśli masz ochotę to mogę Cię skontaktować. Edytowane 7 Czerwca 2006 przez MaNIEK-MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 :banghead: Kasiu...Dobry zlot na który warto przyjechać jest na Mazurach - Giżycko - Twierdza Boyen - termin 28-31.07.2006.http://www.vboyen.republika.pl Jest dużo atrakcji: rajd, parada z pochodniami, wycieczki motocyklowe, statkiem po jeziorach, loty balonem, koncerty zespołów do rana itp. No i pełna ochrona i parking strzeżony.Sama obejrzyj galerie fotek oraz ściągnij film z parady, w wczujesz się w klimat imprezy.Trochę daleko, ale sporo ludzi jedzie z Twoich stron. Jeśli masz ochotę to mogę Cię skontaktować. Może się połaszczę. To jeszcze trochę czasu więc jest o czym myślieć. W spawie kontaktu to jeśli możesz wyślij mi może co nieco żebym wiedziała czego się zlapać. Dzieki.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Może się połaszczę. To jeszcze trochę czasu więc jest o czym myślieć. W spawie kontaktu to jeśli możesz wyślij mi może co nieco żebym wiedziała czego się zlapać. Już jest więcej informacji i szczegółowy program....http://www.vboyen.republika.pl/zlot2006letni_zapr_pl.htm Jeśli przyjedziesz to się spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Kaśka od 30.06 do 02.07 jest zlot w Inowrocławiu "Na Soli".Będzie sporo ludzi z Forum i nie tylko.Wjazd 35 zł.http://www.rci.inowroclaw.info/index1.php?i=20 tu masz plan imprezy.Zapraszam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krizu Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Czołem Kasiu! Nie ma jak zlot w Giżycku!!! Jak sie plany nie pokrzyzuja, to jade. Mozemy polączyc siły, jesli sie zdecydujesz. Ja pojade z Bielska-Białej. Pozdrawiam, Krzychu 606 857 349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi