Jerry Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 No teraz na trzezwo , wiec ja czekam na wolne wasze terminy i na jakas kaske w swoim portfelu do mnie dwa razy nie trzeba powtarzac :biggrin: Wiec mysle gdzies o koncu czerwca co wy na to szachujcie jakis weekend i powtorka z rozrywki :wink: ino kiedy?? bo szachować to ja mogę :clap: Jak się wszycy chętni wypowiedzą i ustalicie konkretny termin daj znać. Nie wspomne już o oszacowaniu kosztów :cool: rgds No... Jak będę w karju to jestem zameldowany ;)PGR a gdzie się wyberasz na emigrację?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jerry za chlebem jade - trza splacic długi.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jerry za chlebem jade - trza splacic długi.... :biggrin: PGR z tego co mi wiadomo to w Polsce najtańszy chleb jest w całej UE :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 No właśnie - a ja nim handlować jadę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi