Kesey Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Witamy w klubie :DGratuluję i życzę szerokiej drogi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Gratulacje !!! a jaka masz z tylu szeroka oponke bo ja widzialem zarabistego strita zrobionego z bandita tylko ze to byl 1200 "nawet sie zrymowalo" :D z tylu opone mam normalnej wielkosci , nie jest zrobiony na streeta, hmmm moze kiedys, ale najpierw musze pomyslec o zarejestrowaniu go :] Konik: jak sie jeszcze troche na bandycie przejedziesz to nie bedziesz mial watpliwosci :D a fezer :D ..... coz drogi jest poprostu, jak dla nas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) no gratuluje... sluszny wybor :D moze w ktorys weekend wpadne do Wrocka to posmigamy gdzies razem ? Wczoraj zwiedzilem bielany bo kolega kupowal Quada =] Gratuluje i zycze bezawaryjnosci sprzecicha PS > Zmien avatar =] Edytowane 6 Maja 2006 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Powitać,Suzuki grzechotnik klekotnik ale bardzo niezawodny sprzęt. Będziesz zadowolony. Do zobaczyska na trasie.pozdro Ogromne GRATULACJE :clap: Bardzo się cieszę, że zmiana moto poszła ci tak sprawnie jak mi :) BANDYTA fajny motocykl i swoje już pojedzie :icon_exclaim: Konik będzie jedynie wąchał twoje spaliny, a ja będę mogła na dwójkę przerzucić :) :icon_razz: Widzę, że ładne we Wrocku zmiany nastały :bigrazz: Oby tak dalej :biggrin: pzdr @starte Astarte o jakich zmianach piszesz ?? Czyżby coś mnie ominęło?? również gratuluje zakupu, sama jestem szczęśliwą posiadaczką Bandita600S od 26 kwietnia :banghead: wczesniej było Virago535, i muszę powiedziec że jazda na Bandicie jest jak dla mnie nieporównywalnie lepsza, chociażby to odejscie przy wyprzedzaniu :cool: pozdrto był 26 kwiecień jak ten czas popindala :bigrazz::D:D:DA ktoś mówił, że na 4000 rpm będzie latał i cio ??? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ano przeciez astarte CBR od tego sezonu jezdzi :wink: to mowisz z w suzuki normalne ze cos tam puka i stuka?:>heh zobaczymy jak bedzie po regulacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 no bardzo ładny kolor, gratulacje z dwóch powodów:- zmiany sprzęta- zmiany upodobań, tzn. w stronę motocykli, które jadą :wink: btw uszczelniacze Ci się "nie kończą"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No i piknie. Rodzinka Bandziorków się rozrasta. Jedyny słuszny wybór. Pozdrawiam i ciesz się wiatrem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 gratuluję witas!chociaż na magnie jakoś bardziej pasowałeś do 'klimatu', a teraz to... no cóż, szukaj se nowych kumpli :wink: pozdrawiam i do zobaczenia w drodze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 no bardzo ładny kolor, gratulacje z dwóch powodów:- zmiany sprzęta- zmiany upodobań, tzn. w stronę motocykli, które jadą :icon_mrgreen: btw uszczelniacze Ci się "nie kończą"? hehe trzeba przyznac ze ten sprzed juz naprawde "jedzie" :clap:no i twoje czujne oko nie przegapi niczego :) uszczelniacze juz sie skonczyly i juz kupilem nowe, ale wymiana tego ustrojstwa to masa czasu niestety :wink: gratuluję witas!chociaż na magnie jakoś bardziej pasowałeś do 'klimatu', a teraz to... no cóż, szukaj se nowych kumpli :icon_razz: pozdrawiam i do zobaczenia w drodze!!!o zesz ty Bartic, a wczoraj to cos innego mowiles, cos w stylu: "to kiedy jedziemy na autostrade, zeby nowy sprzet wyprobowac??" :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 hehe trzeba przyznac ze ten sprzed juz naprawde "jedzie" :cool:no i twoje czujne oko nie przegapi niczego :) uszczelniacze juz sie skonczyly i juz kupilem nowe, ale wymiana tego ustrojstwa to masa czasu niestety :wink: wbrew pozorom jeżeli masz odpowiednie narzędzia to jakieś 2h i po robocie. kiedyś sam wymieniałem w XJ i nie było tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Astarte o jakich zmianach piszesz ?? Czyżby coś mnie ominęło??No jak to o jakich... masa osób z Wrocka zmieniła sprzęty :icon_twisted: . Poczynając od Kakowej i Mariowej RR-ce :) , po moją piękną CBR-ke :P , przechodząc przez Horneciątka Grega i Szfagra :rolleyes: , no i kończąć na dwóch nowych Bandytach - Witasa i twojego B12 :P (jak kogoś pominęłam to przepraszam). Nie zapominając oczywiście o Kaśkowym GS-ie :P pzdr @starte Edytowane 9 Maja 2006 przez Astarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Gratuluje Witas :rolleyes: !!! Grzechotniczek od 8-12 tys.obr/min potrafi pokazać różki :icon_twisted: Swietne siodło !!! Edytowane 9 Maja 2006 przez Guti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 No , no Witasss - tylko GRATULOWAĆ - sprzęt zajebistyyy !!! :icon_twisted: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ano przeciez astarte CBR od tego sezonu jezdzi ;) to mowisz z w suzuki normalne ze cos tam puka i stuka?:>heh zobaczymy jak bedzie po regulacji :D Regulacje nic nie dadzą taki jest urok Sushi :D grzechocze i klekocze ale to też ma urok. Na sychro leć na Rakową chłopaki naprawdę się znają i dobrze robią. Koniecznie wyczyść gaźniki i przygotuj się na wymianę płytek (choć może wystarczy tylko przełożnie - będzie taniej :D) No jak to o jakich... masa osób z Wrocka zmieniła sprzęty :buttrock: . Poczynając od Kakowej i Mariowej RR-ce :) , po moją piękną CBR-ke ;) , przechodząc przez Horneciątka Grega i Szfagra :crossy: , no i kończąć na dwóch nowych Bandytach - Witasa i twojego B12 :) (jak kogoś pominęłam to przepraszam). Nie zapominając oczywiście o Kaśkowym GS-ie ;) pzdr @starte jak zwykle czujna na maxa :) oby ta czuność nie została w weekendy uspiona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 jak zwykle czujna na maxa :crossy: oby ta czuność nie została w weekendy uspiona :buttrock:Nigdy... :) Ja jestem zawsze czujna, tylko czasem mniej :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi