Badyl Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) A ja kur.... na skuterze zamiast DT ;/ Enduromaster był u mnie, cuda robiliśmy przy niej i nic. Prąd na kablu od cewki jest a na świecy cisza!Czyli na 100% mamy 4 osoby - 2 na skuterach (ja i Enduromaster) i chłopaki na plastikach (Sfera50 i Magneto) Tak dla przypomnienia - jutro pod carrefour o 10:00 pzdr Edytowane 6 Maja 2006 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ja napewno jade yamaha tz 70 i może pojedzie chłopak z grupy łódź na ApKa RaLLy Ac 70cm3 jak sa 4 osoby na 100% to już jest dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 dj solo, nie ma co sie przejmowac. liczy sie przyjemnosc z jazdy, zreszta nie bedziesz sam na crossie, dwa skuterki na dwa plastiki:P miejmy nadzieje ze ktos sie zglosi. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 no to czekamy na wszystkich jutro o 10 rano pod CARREFOUREM (przy BP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 jutro o 10 rano pod CARREFOUREM(ul. Kolumny przy BP) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi