Gość Anonymous Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Chciałbym sie dowiedziec czy runner 180cc brzeczy jak zwylkly skuter czy moze juz troche powazniej??No i chciałbym zapytac o ewentualny tuning, gdzie mogłbym czegoś poszukac do niego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja nigdy niesłyszałem dźwięku runnerka 180 ale jestem pewien, że różni sie on od 50cm3. :wink: przecież to jest ponad trzy razy wiekszy gar... to musi mieć dźwięk, a nie taki bziuk czy jęk jak 50cm3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jest przede wszystkim glosniejszy a i dzwiek jest troche inny.Co zas do tuningu to nalezy do grupy skuterow wiekszych do ktorej jest dostepnych najwiecej czesci umozliwiajacych "podrasowanie". Ogolnie skuter bez zmian jest juz bardzo sportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Jak takiej 180cc cisnie sie to slychac taki podglos skutra czy slychac juz moze taki w miare mocny motor??Tak propo czy taki skuter jak Benelli Velvet Dusk 400 o pojemnosc 383cc ma dzwiek mtoru czy skutra podchodzacego pod motor, chodzi mi o to czy schyac ten poddzwiek brzeczenia??Mogłbys podac pare miejsc w necie gdzie mozna cos o tym poczytac badz tez kupic jakies zestawy tuningowe albo cos w tym stylu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2003 moja koleżanka ma Suzuki Burgman 250 i powiem Ci, że dźwięk jest inny, ale napewno nie podbiega pod jakiś prawdziwy motocykl.... to jest skuter i on ma tak samo jak inne poprowadzony cały układ wydechowy więc i dźwięk musi być podobny. tylko większa pojemność i moc sprawia, że wibracje i głośność jest inna :wink: jest ciut głośniejszy, coś w rodzaju gitary basowej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Jak takiej 180cc cisnie sie to slychac taki podglos skutra czy slychac juz moze taki w miare mocny motor??Tak propo czy taki skuter jak Benelli Velvet Dusk 400 o pojemnosc 383cc ma dzwiek mtoru czy skutra podchodzacego pod motor, chodzi mi o to czy schyac ten poddzwiek brzeczenia??Mogłbys podac pare miejsc w necie gdzie mozna cos o tym poczytac badz tez kupic jakies zestawy tuningowe albo cos w tym stylu?? Jak najbardziej: www.skutery.netA to tylko o Runnerze: http://www.skutery.net/opisy-model.asp?id=4&ocena=plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi