gutek_rapier Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 witam potrzebuje pilnie takiego schematu jak w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 w tym mtxie skrzynia to 5 ? jak tak to tu maszhttp://img102.imageshack.us/img102/6553/295or.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 ta skrzynia jest prosta jak budowac cepa....po kiego grzyba ci schemat :buttrock: za jakies 30 min sam bede przerabial skladanie takiej tylko ze 6 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 no ja mam 6 biegową prosta ale niewiem bo mi sie rozsypała przez przypadek i różne podkładki sie porozsypywały i niewiem gdzie je powkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi