>DANIEL< Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 WitamMam pytanie co może być przyczyna tego że motocykl jest słabszy? jezdze suzuki dr 125, jak wiadomo to 4t, ale cos musi być nie tak, czuje ze jest słaby, koles od którego kupiłem mówil ze byl robiony remont silnika, ale wydaje mi sie ze cos jest nie tak, mozliwe jest to że moze być zablokowany :bigrazz: :icon_mrgreen: Prosze o jakies info :cool: dodam ze nic w silniku nie stuka oprucz prędkościomierza który nalicza kilometry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 jezeli jezdziles wczysniej dwusuwem to 4suw o tak malej pojemnosci moze ci sie wydawac slabszy ?????????? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) Ale ty jezdziłes juz na nim i nagle osłabł, czy jak go kupowałeś to juz był słaby ???? Edytowane 2 Maja 2006 przez MYCIOR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Jak go kupiłem to tego nie czułem że jest słaby, dopiero to odkryłem jak zaczołem jezdzić z kolegą na dt 80, która powinna iść tyle samo co moja dr, a tak niestety nie jest ;) wiem ze cos musi byc nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi