Skocz do zawartości

Jura - Turystyczne Enduro

HawK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mi sie wydaje że dzisiaj też nie uda się ustalić spot'u ... trochę za mało czasu było na dogranie ;)

Ew. dajcie znać gdzie i o której zorganizowalibyśmy spot - jeśli nie dzisiaj to w przyszłości

Jaro zaproponował:

przy bunkrze na Pustyni Błędowskiej,a potem się pomysli?

Gdzie to dokładnie jest ? - Może jakiś link do mapki

Z tego co wiem bunkrów jest kilka :banghead:

Możliwe że lepszym rozwiązaniem było by miejsce łatwiej interpretowalne np w Olkuszu przy McDonaldzie - z tamtąd jest niedaleko do Kluczy i Chechła

bunkier_1.gif

Maporama - Olkusz

Oczywiście dobrze by było wstępnie określić możliwości terenowe (opony) poszczególnych sprzętów przed wjazdem w trudniejszy teren :banghead:

Pozdr,

Witam kolegów!

Co prawda po ostatniej "jezdzie" po jurze mam troche dośc,za ciezki moto,nie te opony,ale dalej mam ochotę 'lajtowo'' posmigac po okolicy.

Bunkier jest w Chechle,drogowskazy prowadzą na punkt widokowu Czubatka,jedziecie od DG na Ogrodzieniec,potem w prawo Błedów,nie mozna nie trafic.

Moze około 10 rano pod bunkrem?

Pozdrawiam

Cienias na piasku..........pustynii :icon_mrgreen:

Witam kolegów!

Co prawda po ostatniej "jezdzie" po jurze mam troche dośc,za ciezki moto,nie te opony,ale dalej mam ochotę 'lajtowo'' posmigac po okolicy.

Bunkier jest w Chechle,drogowskazy prowadzą na punkt widokowu Czubatka,jedziecie od DG na Ogrodzieniec,potem w prawo Błedów,nie mozna nie trafic.

Moze około 10 rano pod bunkrem?

Pozdrawiam

Cienias na piasku..........pustynii :icon_mrgreen:

Niewiem czy bede miał na weekend moto :buttrock: - po ostatniej wyprawie coś zaczeło mi sie niepodobać w odgłosach silnika więc odstawiłem ponownie do lekarza - jade tam jeszcze dzisiaj ocenić postępy - wiec są szanse że sie wbije na tą 10:00 pod bunkier :buttrock:

Jechałem ostatnio od Jaworzna przez lasy - przeloty są tam naprawde w miarę - można dojechać jakiejś piaskowni. Opony w moim sprzęcie to standardowe szosowo terenowe Bridgestony i dawały radę :D

Pozdr,

No twoja gleba Jaro była jedną z najpiękniejszych :buttrock:

Pzdr. Mam roodboku naszego rajdu, możemy go sobie jeszcze raz przejechac. :icon_mrgreen:

Pzdr.

Dzieki za uznanie!Żałuj ze nie widziałeś na zywo....

Tak Kajtek,jedziemy jeszcze raz!GS jest stworzony na lzejsze trasy....Chyba..Popracuję nad techniką jazdy w terenie i wtedy posmigamy!

Pzdr dla uczestników "Pustynnej burzy"!Przednia impreza!

chetnie sie do Was podłącze

Ja w tym tygodniu raczej w niedziele lub przelotowo w sobotę ok południa - jade w okolice Racławic

W tym tygodniu tez planujecie pustynną burze ? :biggrin:

Pozdr,

Jak u Was wygląda wolny czas w ten weekend ? -ja jak zwykle będe smigał w rejonach Jury ;)

W zeszły weekend byłem zobaczyć punkt widokowy Dąbrówka - z mojego rozeznania wynika iż ciężko by było jeździć turystycznym enduro (bez założonych kostek) na takim piachu :flesje:

Pozdr,