szulbor Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 od tylniego cylindra odchodiz przewod do kranika ( nie od gaznikow tylko od kranika) ktos wie jak go podlaczyc? i wogole po co on jest?? z kranika odchodza 3 "cycki" jeden do gaznikow a te 2 pozostalem do czego sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Jedno to zapewne podcisnienie otwierajace membrany kranika, a drugie to albo ujecie paliwa przy kraniku w pozycji RES lub do zalewania gaznikow czyli PRI. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulbor Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 no i wlasnie jest taki problem ze pobiera mi paliwo chyba z tego podcisneinia (normalnie wlewa sie do cylindra nie z gaznikow) co z tym fantem zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 no i wlasnie jest taki problem ze pobiera mi paliwo chyba z tego podcisneinia (normalnie wlewa sie do cylindra nie z gaznikow) co z tym fantem zrobic?? kolego mialem to samo zalewal mi gary a ja schodzil z obrotow to strzelam na 15 cm ogniem z wydechu zamowilem zestaw naprawczy do kranika ale oczywiscie w nim nie bylo tej membrany co mi strzelila to od podcisnienia co puszcza paliwo na gazniki ale wybrnolem z tego tak ze zaslepilem ten kruciec co wychodzi z cylindra a te dwa z kranika to zrobilem obwod zamkniety ale juz nie mam kranika na podcisnienie i jak stoje na postoju to zamykam kranik zeby nie szlo paliwo na gazniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 ten przewodzik od tylniego cylindra podłącz pod ten kranik. nie pod ten gruby(paliwowy) tylko ytemn drugi maly. i git. musi dzialać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi