Pompka Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 V-Star 1100 ma przedni błotnik z plastiku. Wiem bo sapawaliśmy go spawarką do plastików (i sie trzyma). Tył nie pamiętam z czego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 V-Star 1100 ma przedni błotnik z plastiku. Wiem bo sapawaliśmy go spawarką do plastików (i sie trzyma). Tył nie pamiętam z czego jest. W V-Starze Clasicu 1100 jest z tyłu i przodu blacha. Plastiku nie ma ani kawałka na błotnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ja pisałem o Customie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 musialbys tym motorem jezdzic po 30 tys rocznie i moze za jakis czas co by poczul z tymi blotnikaminie ma co go babrac i smarowacwystarczy dokladnie umyca po jakiejs dluzszej jezdzie mozesz kuknac jezeli bendziesz mial jak :icon_twisted: co tam slychcac ale raczej nie ma szans predzej ci zardzewieja chromy i go przerobisz na kurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi