Skubin Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 witam wszystkich chciałbym sie dowiedziec o tym modelu wszystko planuje w przyszłosci zakup tego motocykla co o tym sądzicie?jest wart uwagi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurkowski Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Przeczytaj sobie ten artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 moze jakbyś na goglu wpisał Thundercat, to coś wyskoczy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 a ja Ci go polecam.... bo fajne moto to jest i bardzo wygodne a i mocy mu nie brakuje ..... wiem bo mam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Zerknij też tutaj. tylko poszukaj odpowiedniego rocznika encyklopedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi