Gość alalala333 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam Wybralam sobie kurteczke modeki + spodnie ixona. Problem polega na tym, ze zamki do polaczenia tego nie pasuja. Co sadzicie o tych firmach? Czy mozna taki zamek przeszyc (robil to ktos?) i jesli tak to gdzie w wawie i za ile mniej wiecej. Czy jesli komplecik mi sie podoba to kupowac czy szukac koniecznie spodni modeki? Wy sie spinacie? Jesli kurtka nie jest taka krociutka bardzo to i tak nalezy spinac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 To normalka, ze nie pasuje. Czesciowo jest to polityka kazdej firmy, aby kupowac komplety jednego producenta, a nie mieszac stroje. W przypadku polskich producentow (RetBike i Metro) zarowno do spodni jak i kurtki masz dolaczony kompletny zamek do spinania - tzn. jedna strona jest wszyta do spodni/kurtki - druga jest w zapasie gdyby wlasnie zamek w drugiej czesci stroju nie pasowal. W Twoim wypadku dochodzi wiec koniecznosc albo szukania zamka, ktory podpasuje pod stroj i pozostanie wszyscie tylko jednej strony zamka, albo wyprucie zamka zarowno z kurtki jak i spodni i wszyscie kompletnego zamka. Ja bym to zlecil krawcowej - zdolnosci poslugiwania sie iglo bliskie zeru :) . PS> ja sie "spinam" tylko w dlugich trasach przy wietrznej pogodzie. 90% sezonu przelatam "niespiety". Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja mam kurtkę skórzaną i spodnie innych producentów. Zamki jasna rzecz nie pasowały. Oddałem do gościa co naprawia skóry, torebki, itp. Zakupiłem zamek jakiś polski do namiotów (mocny). Ijest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alalala333 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja mam kurtkę skórzaną i spodnie innych producentów. Zamki jasna rzecz nie pasowały. Oddałem do gościa co naprawia skóry, torebki, itp. Zakupiłem zamek jakiś polski do namiotów (mocny). Ijest git! A podasz mi namiary na tego goscia? Ile zaplaceiles za to (wszywal jeden ktory pasowal czy dwa nowe?) Gdzie mozna kupic taki zamek do namiotow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi