Agabusa Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jak w temacie.Nie moge nigdzie znalesc,a by sie przydalo..tak do poduchy...aaa przepraszam.Mam ale strasznie sie ja czyta...hiszpanski i wloski po drodze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Na allegro ostatnio widzialem koles sprzedawal serwisowki podobno ma do 99% procent motocykli warto by poszukac i sie go spytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ooo dzieki za trop..zajrze tam na pewno:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ja chyba mam, tylko ze na komputerze w poznaniu... Bede dopiero w niedziele, jak co to Ci podesle. Poszukaj w internecie, ja to skads sciagnalem, szkoda kasy zeby kupowac, szczegolnie w formie elektronicznej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Bede wdzieczna..:icon_razz:..z wiadomych powodow by sie przydala,a ze to pierwsze moto,to nie mam zadnego doswiadczenia na podst.poprzednich.. [email protected] :icon_razz:))))0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi