Domier Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M190265 co o niej myslicie? czy ktos mial doczynienia z tdr 250? z ceny mysle ze mozna by cos jeszcze zbic... Nie mam tak daleko a sprzet wydaje mi sie ciekawy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 60KM - tak napisał właściciel .. Wierzyć mi się nie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 60KM to moze i lekka przesada.. Ale koło 50KM na pewno ma. Motorek sie ladnie prezentuje ale ile 'pije' taka 250ccm w dwusuwie ? Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 To jest 2 cylindrowe 2T czyli idzei niezle miał koles u mnie takiego to 150 szedł czyli ładnie.Mi sie ten podoba ładne supermoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 JA slyszalem ze dobrze zrobiona leci 180 km/h ale podobno jej spalanie jest koszmarne i jak przyjdzie do remontu to tez nie robi sie ciekawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Poniewaz ma strasznie skomplikowany silnik i te dwa gazniki.Z czesciami raczej nie jest za dobrze i nie sadze zebys sam ja Domier naprawil jak by co :)Ale moto wyglada ekstra i jest super.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi