Timac Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Impreza będzie w pełni legalna w kwestiach prawnych.Odbędzie sie na stadionie Będzińskim dnia 13 Maja 2006 rzecz jasna , w organizacji pomagają nam Urząd Miasta oraz Ośrodek Sportu i Rekreacji , będą kapele, pokazy jazdy itd. Oto wstępny plan imprezy: godz. 16:00 Zbiórka i wyjazd Parady (miejsce rozpoczecia parady do ustalenia - parada bedzie eskortowana tak jak na MBS) godz. 16:25 Rozpoczęcie imprezy, wjazd parady (jak zawsze przegazówka ) godz. 16:40 Rozpoczęcie Pokazów jazdy Extremalnej ( tu kieruje sie do wszystkich ktorzy są chętni do wziecia udziału w pokazach o poinformowanie i zgłoszenia do mnie, najlepiej na e-mail bądź gadu [email protected] lub gg 3005368.) godz. 17:10 Pokaz jak udzielić Pierwszej Pomocy Motocykliście. ( Pokaz przeprowadzą ludzie z pogotowia) godz. 17:30 Pokaz Palenia gumy. ( Również przyjmuje zapisy kto chętny i w miare możliwości będe załatwił opony do spalenia. godz. 17:50 Konkurs rysunkowy dla dzieci " Mój wymarzony Motocykl" godz. 18:20 Konkurs pt. Najwolnieszy Motocyklista ( jazda po odcinku drogi w jak najdłuższym czasie) godz. 19:00 Konkurs Jazdy motocyklem w slalomie z jakiem godz. 19:30 Konkurs Toczenia beczki godz. 20:00 Rozdanie nagród z konkursów. godz. 20:30 Licytacja przedmiotów na cel charytatywny. (Dom Dziecka & Damianek) godz. 21:00 Pożegnanie dzieci z Domu Dziecka & Pokaz sztucznych ogni. Objaśnienia... 1. Dzieci zostaną przetransportowane autokarem z Sarnowa na stadion.2. Impreza będzie miała oprawe muzyczną ( dawajcie namiary na kapele ).3. Oczywiście do godziny 21 impreza bezalkoholowa, osoby ktore będą startowały w pokazach , konkursach i przewoziły dzieciaki będą poddawany badaniu alkomatem. ( taka mała subjekcja). Yamaha Custom Bike Będzin, będzie robiła bezpłatne kursy na kartę motorowerową dla dzieci (oczywiście dają do tego swoje skutery) Patroni medialnie Radio Eska, Radio Katowice, TVP3 Następna atrakcja na zlocie Będziemy mieli prawdopodobnie gości czyli grupę Ressoruction Riders a w jej squadzie pojawi sie Mistrz Polski we freestyle-u motocyklowym STUNTER 13 Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Timac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Nie byłem nigdy w Sarnowie bo moto dopiero od wrzesnia zeszlego roku za ciężko zapracowane pieniądze kupiłem ... ale sporo o tym czytałem i pomysł jest w 100 % trafny a cel szlachetny ! ! ! Rozumiem ze zapisywać to się nie trzeba, jedynie to do konkursów ... ... ja to bym chętnie poprzetaczal beczke, albo najwolniejsza jazda ,., bardzo fajny pomysł ! :D Jak wszystko się pomyślnie złoży to bedę ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam.Pogadam z qmplami z Cieszyna to moze tez wpadniemy cala ekipa.... :icon_razz: Takze jesli wszystko bedzie dobrze to zagoscimy :biggrin: :icon_razz: A jeszcze jedno pytanie... do ktorej to wszystko bedzie ? mam nadzieje ze do bialego rana :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 na slaskim forum jest opisane dokladnie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Ja będe ale bez moto. Super sprawa z tą imprezą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 To już jutro nikt sie nie wybiera bo temat jakoś zamilkł. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ja bym sie wybrał-tylko czy ktoś z Gliwc czy okolic sie też wybiera- zeby sie podczepić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ja bym sie wybrał-tylko czy ktoś z Gliwc czy okolic sie też wybiera- zeby sie podczepić ? Ktos tam leci z twoich stron TUTAJ poczytasz wiecej dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Dzieki- już kogoś tam własnie złapałem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi