wadel Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Siema Panowie! pamietacie mnie (kiedys jezdzilem na suzuki RG80cc) - sprzedany pod koniec sezonu kupilem Honde NSR F 93r, wrażenia nie do porónania:)Mam nadzieje że za rok bede juz z wami mogł bez obaw smigac (tzn. ze za wami nie nadąze:):icon_mrgreen::)) pozdr dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Siema Panowie! pamietacie mnie (kiedys jezdzilem na suzuki RG80cc) - sprzedany pod koniec sezonu kupilem Honde NSR F 93r, wrażenia nie do porónania:)Mam nadzieje że za rok bede juz z wami mogł bez obaw smigac (tzn. ze za wami nie nadąze:):icon_biggrin::)) pozdr dla wszystkich kumpel krisa ? pozdówki ! no tak bez obaw to nie do końca :( naipierw uzupełnij owiewki przez zime :banghead: do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Siema Panowie! pamietacie mnie (kiedys jezdzilem na suzuki RG80cc) - sprzedany pod koniec sezonu kupilem Honde NSR F 93r, wrażenia nie do porónania:)Mam nadzieje że za rok bede juz z wami mogł bez obaw smigac (tzn. ze za wami nie nadąze:):buttrock::)) pozdr dla wszystkichNa twojej maszynie się wywaliła siostra zakonna w Szamotułach?? :icon_mrgreen: No teraz nie będziemy raczej musieli robić postoju żebyś nadgonił reszte :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Riki gdzie mozna odebrac naklejki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Pablo jak się spotkamy to dostaniesz ;) druga partie naklejek odbieram we wtorek wiec wiesz. Npo to chyba ja z Kubva zostalismy z Ekipy i smigamy od rana do wieczora, troche kilosow przez te 3 dni zrobilismy :D , jak dorwe tego co mi kranik paliwa przestawil .... i dzisiaj pierwszy raz moto pchalem na stacje paliw :) ale luz byl bo nie bylo daleko, ale ten bandzior wazy ;) Kuba chyba juz tylko my latamy. Kiler czy Ty zyjesz wogole ???? Pozdrowienia dla wszystkich Np i Luzi lata jeszcze zapomnialem o Tobie bracie .... Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 19 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam wszystkich po dosc dlugiej nieobecnosci. Widze ze sporo sie dzialo. Szkoda ze tyle mnie ominelo. Mam nadzieje ze jakos sie zalapie na naklejki :icon_twisted: Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ibiza - ty nawet nie musisz nic pisać - my wiemy - jedna duża 50 tka i kilka małych prawda ? no i witamy z powrotem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Riko - wczoraj was chyba widziałem z kuba , przejeżdzaliście w dwojke koło castoramy w strone tesco :clap: Ładnie zapodaliście :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 No widziałeś nas, wczoraj dawalismy troche .... dzisiaj juz masakra zimno,ale ma sie ocieplic jeszcze ??? złychac troche było co ? Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Nooo było słychac jak cholera:))) Zazdroszcze wam tych tłumików :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 kumpel krisa ? pozdówki ! no tak bez obaw to nie do końca :clap: naipierw uzupełnij owiewki przez zime :clap: do zoba Nie Luzi to nie moj kumpel :clap: Welcome IBIZA :clap: Riko jak tam moja naklejka duża (no i mała gratisowa :clap: )?? I słuchaj jeszcze 3 małe bym chciał. Jak to widzisz :clap: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 :clap: Witaj IBIZA!!! faktycznie troszke sie działo:) dołacze do Was ale gajge sprzegła chce !!!!RIKO!!! :clap:)) tak poza tym to naklejka sie trzyma ładnie...już nawet skore czyszcze pod naszywki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 wiem wiem gratisowa Kris bedzie wszystko pamietam, duze jutro juz powinnem odebrac, Norbi czysc czysc skóre naszywki niedlugo będą :) W tym tygodniu walcze z koszulkami Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ibiza - ty nawet nie musisz nic pisać - my wiemy - jedna duża 50 tka i kilka małych prawda ? no i witamy z powrotem :biggrin:Dokładnie tak Luzi ;) Dzieki za pamięć. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 ibiza wrescie sie chlopaku pokazales :icon_razz: mam nadzieje ze u ciebie juz wszystko dobrze i bedziesz czesciej goscil na forum :icon_mrgreen: POZDROWIENIA OD MONSTER GARAGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi