TOMAJ Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Oczxywiscie ja sie pojawie :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 naklejki rewelacja :D :buttrock: :buttrock: niestety na bulgarska raczej nie wlece.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ziut oczywiście naklejki dla Ciebie zostana :) wiec luzik bluzik , moze Ci je nawet podrzucmy :) jakie kolorki Cie interesuja ??? rozmiar 15 na 15 cm bede w czarnym i bialym, chcesz jakies wieksze jeszcze ???? jak tak to dawaj mi wiadomosc dzisiaj na maila badz na gg. pozdrawiam i zycze Tobie szybkiego powrotu do zdrowia . ;) Pozdrowienia dla wszystkich :crossy: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 a nie da rady później spotkanka walnąć ? ja na 18 nie dam rady ! ale pojawie się weczorkiem więć się zgadamy ze wszystkim ! riko i jak jest szansa dla mnie na jutro na srebro ? żałujcie że nie lataliście dzisiaj (tomaj sprzeta zazimował :crossy: riko za wcześnie się za przeróbki wziął :clap: norbi dopiero teraz się wziął za naprawę :icon_razz: marco w pracy, kiler nawet odmówił :eek: a ja nawinąłem 50 w przerwie na obiadek :crossy: może i jutro się uda pokatować :buttrock: pozdro raczej nie wlece.pozdro ...raczej... - niezły twardziel co :) :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 żałujcie że nie lataliście dzisiaj (tomaj sprzeta zazimował :icon_razz: riko za wcześnie się za przeróbki wziął :icon_razz: norbi dopiero teraz się wziął za naprawę :icon_razz: marco w pracy, kiler nawet odmówił :eek: a ja nawinąłem 50 w przerwie na obiadek :crossy: może i jutro się uda pokatować :icon_question: pozdro LUZI, o latanie to trzeba pytac odpowiednich osób... Ja latam od tygodnia praktycznie codziennie :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 :wink: LUZI nie jak my latali to Ty siedzial w chacie i domu pilnował:P a teraz w sniegach chcesz latać:P :( zartuje ... a tak poważnie to jutro od 20 w MUCHOS bede z reszta nie tylko ja bo i LASKA z Zona i Riko z..........KUBUŚ z ................. :D (puste miejsca uzupelnic:) ZAPRASZAMY NIEZNISZCZALNYCH RAZEM Z MOJA ZONKA IZUNIĄ.... KOBIETA SIE STARZEJE... :) TZN DOJRZEWA :biggrin: POPROSTU MA URODZINKI :biggrin: WPADNIE KTOŚ??.... CHOLERA ILE JESZCZE POSTOW ZEBY BYL WAHACZ SPALIN...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Fzr Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) witam serdecznie!!!Ja oczywiscie na urodzinkach Izy się zjawie bo takiej imprezy nie można przepuścić!!!pozdrawiam wszystkichI czy ktos dzisiaj na moto przyjezdza na bułgarska o 18??? Edytowane 17 Listopada 2006 przez Kuba Fzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 TYLKO NA TEJ LIŚCIE U MARCO MNIE NIE MA I NIE WIEM CZY PRZYSŁUGUJĄ MI TE NAKLEJKI I KOSZULKI nie tylko Ciebie Mario nie ma na liscie :) postaram sie wleciec do muchos ale... jak sie uda to dzis zimuje sprzeta :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 hmm...na moto to pewnie kiler wleci:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 CHOLERA ILE JESZCZE POSTOW ZEBY BYL WAHACZ SPALIN...;) podwórkowy kaskader lepiej brzmi :) NEH - ja nie mam możliwośći wyjechania kiedy mi się zachce ! mam remont, który idzie pełną parą i kiepsko z czasem - trza maistrów pilnować !!! będę w MUCHOS na bank, ale dzisiaj na trzeźwice, bo w sobote na 6 wale do roboty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 ja szybko spowrotem zlozylem sprzeta i dzisiaj tez latam :) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 NAKLEJKI juz są na woim miejscu :buttrock: :biggrin: czekam na te duze :biggrin: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja prawdopodobnie jutro też przykleje tam gdzie powinny być:clap:)) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Ja prawdopodobnie jutro też przykleje tam gdzie powinny być no jak to ja pierwsze co zrobilem to przykleilem ja tam gdzie jej miejsce hehehe Riko dzinx pozdro i wszystkiego naj dla zonki Luzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 pozdro i wszystkiego naj dla zonki Luzi czy ja o czymś nie wiem :biggrin: bo nie kumam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi