Skocz do zawartości

Poznań-Bułgarska itp

IBIZA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ziut oczywiście naklejki dla Ciebie zostana :) wiec luzik bluzik , moze Ci je nawet podrzucmy :) jakie kolorki Cie interesuja ??? rozmiar 15 na 15 cm bede w czarnym i bialym, chcesz jakies wieksze jeszcze ???? jak tak to dawaj mi wiadomosc dzisiaj na maila badz na gg. pozdrawiam i zycze Tobie szybkiego powrotu do zdrowia . ;)

Pozdrowienia dla wszystkich :crossy:

----------------------

Pozdrawiam Ryszard N. (riko)

poznanskie forum motocyklistow

www.niezniszczalni.com/forum

a nie da rady później spotkanka walnąć ? ja na 18 nie dam rady ! ale pojawie się weczorkiem więć się zgadamy ze wszystkim !

riko i jak jest szansa dla mnie na jutro na srebro ?

żałujcie że nie lataliście dzisiaj (tomaj sprzeta zazimował :crossy: riko za wcześnie się za przeróbki wziął :clap: norbi dopiero teraz się wziął za naprawę :icon_razz: marco w pracy, kiler nawet odmówił :eek: a ja nawinąłem 50 w przerwie na obiadek :crossy: może i jutro się uda pokatować :buttrock: pozdro

raczej nie wlece.

pozdro

...raczej... - niezły twardziel co :) :buttrock: :clap:

żałujcie że nie lataliście dzisiaj (tomaj sprzeta zazimował :icon_razz: riko za wcześnie się za przeróbki wziął :icon_razz: norbi dopiero teraz się wziął za naprawę :icon_razz: marco w pracy, kiler nawet odmówił :eek: a ja nawinąłem 50 w przerwie na obiadek :crossy: może i jutro się uda pokatować :icon_question: pozdro

LUZI, o latanie to trzeba pytac odpowiednich osób... Ja latam od tygodnia praktycznie codziennie :buttrock:

pozdro

:wink: LUZI nie jak my latali to Ty siedzial w chacie i domu pilnował:P a teraz w sniegach chcesz latać:P :(

zartuje ...

a tak poważnie to jutro od 20 w MUCHOS bede z reszta nie tylko ja bo i LASKA z Zona i Riko z..........

KUBUŚ z ................. :D (puste miejsca uzupelnic:)

ZAPRASZAMY NIEZNISZCZALNYCH RAZEM Z MOJA ZONKA IZUNIĄ.... KOBIETA SIE STARZEJE... :) TZN DOJRZEWA :biggrin:

POPROSTU MA URODZINKI :biggrin:

WPADNIE KTOŚ??....

CHOLERA ILE JESZCZE POSTOW ZEBY BYL WAHACZ SPALIN...:)

witam serdecznie!!!

Ja oczywiscie na urodzinkach Izy się zjawie bo takiej imprezy nie można przepuścić!!!

pozdrawiam wszystkich

I czy ktos dzisiaj na moto przyjezdza na bułgarska o 18???

Edytowane przez Kuba Fzr

CHOLERA ILE JESZCZE POSTOW ZEBY BYL WAHACZ SPALIN...;)

podwórkowy kaskader lepiej brzmi :)

NEH - ja nie mam możliwośći wyjechania kiedy mi się zachce ! mam remont, który idzie pełną parą i kiepsko z czasem - trza maistrów pilnować !!!

będę w MUCHOS na bank, ale dzisiaj na trzeźwice, bo w sobote na 6 wale do roboty :)