kiler Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 mówiąc w skrócie dobra w h.... i na maxa :clap: :clap: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Riko no zajebistą robotę wykonałeś... Poprostu :banghead: :clap: TEraz oprócz NEHa ja zacznę się spuszczać :D No to kiedy odbiór?? Cenę małych podałeś, a po ile duże?? RIKO pierwsza klasa :lalag: :banghead: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 RIKO odwaliłes kawałdobrej roboty :banghead: :D naklejki pierwszorzedne :banghead: :clap: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) . FAJNE Edytowane 15 Listopada 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 :lalag: :lalag: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 kurna normanlnie wylewni żeście sie zrobili :biggrin: ;) :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 No chłopaki, fajne naklejki sobie strzeliliście! Normalnie - szacun :biggrin: Pozdrowienia z Halo Szczecin!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) riko kawal dobrej roboty ja tez chce takie na auto :cool: POZDRO VIZKA I HALO SZCZECIN Edytowane 15 Listopada 2006 przez dymekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) WITAM WSZYSTKICHFAJNE NALEPKI.JA POPROSZE CZARNĄ MAŁĄ I DUŻĄ I DWIE BIAŁE MAŁE.KOSZULKI 2 BIAŁE I 2 CZARNE.POZDRAWIAMPSKTOŚ JESZCZE LATA???????????TYLKO NA TEJ LIŚCIE U MARCO MNIE NIE MA I NIE WIEM CZY PRZYSŁUGUJĄ MI TE NAKLEJKI I KOSZULKI Edytowane 15 Listopada 2006 przez MARIUSZ FZS600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ale bycza ta naklejka - przykleje sobie w chacie na oknie :clap: Nieźle sie prezentuje na zdjęciach - w realu pewnie jeszcze lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) proponuje dla wybranych :clap: w piątek koło 18 na bułgarskiej spotkanko organizacyjne połączone z zbiórką kasy i uregulowaniem sprawy naklejek Edytowane 16 Listopada 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Niedam rady w piątek bo pracuje, ja z Riko ureguluje nalezności :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Mnie również nie będzie. Riko jak dasz radę przywieś mi o 20 do roboty, a jak nie to przekaż Marcowi. POZDRO :lapad: P.S. Dziś po raz pierwszy od 3 tyg. wyjechałem na ulice :D :D :D :crossy: Edytowane 16 Listopada 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 A ja mam wolne jutro czyli w piątek :biggrin: Jak by co to będe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 szkoda ze tak pozno postaram sie wleciec ale wadpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi