simon* Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 postaram sie wyrwac wczesniej z pracy to tez pogiglam z Wami asfalt :) a jak nie to dolacze ok 19,00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 wiadomko gratulacje dla Norbiego, z tajnch źródeł doszła do mnie informacja że twój nowo nabyty sprzęt idzie na 100% na koło :) a Co do jutrzejszego latanaka to ja sie pisze oczywioscie na 100%, ale ja dolacze tak ok 19 dopiero zreszta tak jak simon, dzisiaj troche latałem ale nikogo nie było, na miescie tylko jednego skutera minełem :) Pozdrowienia dla wszystkich witajcie, nie wiem jak wy ale ja dzis latam na sprzecie, moze pogoda narazie nie dopisuje ale pozniej i wieczorem bedzie dobrze podobniez, jak cos to picie eski do mnie bo dostepu do neta nie bede miał do wieczora Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 wiadomko gratulacje dla Norbiego, z tajnch źródeł doszła do mnie informacja że twój nowo nabyty sprzęt idzie na 100% na koło :) witajcie, nie wiem jak wy ale ja dzis latam na sprzecie, moze pogoda narazie nie dopisuje ale pozniej i wieczorem bedzie dobrze podobniez, jak cos to picie eski do mnie bo dostepu do neta nie bede miał do wieczora fajnie ze idzie :) a dzis moze tez na chwilke sie spotkam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 a dzis moze tez na chwilke sie spotkam z Wamino teraz gwiazdeczka nawet nie ma czasu dla kolegówoj widze że sodówka juz ci uderzyła :(PSjak ktoś nie wie o co chodzi to przejżyjcie dzisiejszą wyborczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ledwo co sprzeta kupil a juz sie na nim wyleguje :( zdjecie przodo :notworthy: bedzie co oblewac przy nastepnej okazji :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 http://szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3701522 haha takie samo jest w dzisiejszej wyborczej :notworthy: :notworthy: :clap: nie martwcie sie bede taki sam :) :clap: :biggrin: :( :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 no to nieźle szkoda że nie wstawił naszego wspólnego zdjecia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 k... za szybko wywiozłem sprzeta z Poznania :/chetnie bym z wami posmigał, a tak musze czekac do piatku i dopiero wtedy moge dosiasc swego rumaka :] Norbi, a w jakim temacie zostało dzis w gazecie umieszczone twoje zdjecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 sorki chłopaki ale dzis nie polatam cos mi wypadło i nie dam rady Pozdro :( :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 NORBI a gdzie wstawka o niezniszczalnych :( :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Napisałem do tego gościa, co zrobił fote NORBIEmu , zeby przesłał na meila reszte zdjęc co pstryknął na bułgarskiej- jeszcze nie odpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Oj Norbi, teraz to już światowiec konkretny się zrobiłeś. :notworthy: Do Niezniszczalnych sie nie przyznajesz, do Wyborczej startujesz z nowym sprzetem :) bo NTVą to siara :clap: :notworthy: Tylko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 troche sobie dzisiaj polatalismy, no juz powoli zimno sie robi, łańcuchy nasmarowane, Mattiem łancuch przyokazji naciagnelismy wogole było fajnie :( pozdro dla wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 No proszę dziś w Echo Miasta jest nasz kolega Bartek od Vespy. Ładny wielki artykuł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Norbi jestes tak medialny jak Jozef K z drogowki hehhehetylko juz cie prosze nie psuj wiecej mojego moto jak cos wiecie o sc33 na sprzedaz dajcie cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi