Pablo2x Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no to ja załatwiam pogode ! a wy załatwiajcie czas ! Radek, Ibiza, Ziut, Pablo, itd - nawet na 4 kołach ale wpadnijcie ! No to ja sie melduje na czwartek okolo 17.30 -18 moge byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no powoli cosik się wyłania :icon_arrow: ale gdzie jest reszta :banghead: neta wam odcieli czy co :icon_arrow: ja najprawdopodobniej wpadne z 2 debiutantami z mojej wiochy ! :icon_arrow: zmieniłem zębate na 47, więc teraz przynajmniej jakoś się będę przemieszczał ;) a nie ostatnio jak choper > 100-120 do chaty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja tez sie zjawie miedzy 17a 18tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 to nie mam innego wyjscia i do pracy bikiem jechac ;) oby nie padalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a ja w tyg wogole nie dam rady chyba ze po 19 bo tak wracam z pracy. Wiec jakby co to postaram sie byc ale dopiero kolo 19,30. Jakby co bede do was dzwonil. Pozdrawiam. Ziut wracaj szybko do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jestem bankowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Padł mi net teraz odkupla pisze dajcie znać mi na kom jak bedzie spotkanie to napewno sie zjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 pogoda będzie dobra ! http://img207.imageshack.us/my.php?image=pogodavs3.jpg ma nie padać - a i słoneczko ma się pokazywać. W piątek może być więcej słońca, ale od rana już ma kropić - więc kicha ! ja będę 17-18 na miejscu (bardziej wcześniej niż później) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja również pisze sie na spotkanie.Będę miedzy 17-18.pozdro PSZiutas wracaj bo parking bez głównego zamiatacza to nie ten sam parking ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ziutas wracaj bo parking bez głównego zamiatacza to nie ten sam parking :wink: chyba raczej:"wracaj, bo inni staną się głównymi zamiataczami" :wink: robisz już fazerka, czy jednak gixera będziesz od razu naprawiał ? ja mam w planach potrenować troche na kole i burny prowadzone... (musze boki oponki wykończyć bo marnotrawstwo taką wywalić :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) ja pracuje do 18 to po robocie zara wlece pozdro maly wracaj do zdrowia to znow damy czadu na torze :flesje: Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez dymekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 zapowiada sie dobrze ja tez sie pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 no i to mi się podoba ! od rana słoneczko rewelka ! po południu przyjda chmurki, ale słoneczko się będzie przedzierać ! i padać nie będzie ! - no pogodynka to zem mnie dobra :flesje: ja możliwe, że będę wcześniej - do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dzisiaj bylo prawie bardzo dobrze na parkingu pogoda dopisala frekfencja nawet calkiem calkiem tylko z przelotami dzis bylo slabo troszke ;) pozdro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Było wporządalu, :flesje: tylko ten powrót z Luzerem po lesie - gnój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi