TOMAJ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja tz sie pojawie na 18tą :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 to je tez bede dajcie jeszcze cynka o ktorj bedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Radek niebawem będę musiał wpaść do ciebie kiknąć jak masz tą kiere zrobioną, bo zamówiłem dzisiaj STARBAR-a Jak możesz to walnij mi foty na maila ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Moze zawitam na chwilkę ale jak już mto góra 15 min, dzis inne czynności ma juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja przybije sobie popatrzeć i pewnie przywioze jakiegoś kumpla co jeszcze na dwóch kółkach nie śmiga żeby mu pokazać co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 WPADNE ALE TAK KOLO 18.40.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Norbi a latamy dziś wieczorem czy sie pakujesz na jutrzejszy wyjazd do chorwacji?? mnie nie bedzie o 18-40 na bułgarskiej dam ci znac jak bede juz wolny tzn wróce z imprezki :icon_question::):icon_exclaim::):icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 bedziemy ok 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja przybije sobie popatrzeć i pewnie przywioze jakiegoś kumpla co jeszcze na dwóch kółkach nie śmiga żeby mu pokazać co i jak... Micza, ty i twoi kumple na bandziorach gnój zrobili i jak wy odjechaliscie to pały wjechały :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 szkoda ze nie ma zdjec :/ gdyby moj B4 sie nie zapowietrzal to bym wpadl, popracuje nad tym i moze niedlugo znow zawitam na bulgarska zobaczyc co tam sie dzieje bo z tego co widze jest bardzo ciekawie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Oj ziutek slyszalem ze cie gonili po parkingu dzisiaj :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Micza, ty i twoi kumple na bandziorach gnój zrobili i jak wy odjechaliscie to pały wjechały :icon_exclaim: A co oni takiego zrobili ? :offtopic: Oj ziutek slyszalem ze cie gonili po parkingu dzisiaj :wink: Że co :icon_razz: ? kto go gonił - pały ? fuck - co wy tak piszecie z dupy ! :icon_razz: I WANT TO KNOW ! :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 no w prezencie urodzinowym chcieli mi dac mandat ale uswiadomilem im ze my tu bardzo bezpiecznie sobie latamy i doskonalimy technike jazdy, nikomu nie przeszkadzamy a ludziska przychodza sobie popatrzec. pobreczeli, spisali kogo sie dalo i pojechali :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 kurde to hcyba przyjechali zaraz jak ja odjechałem ze siwym i fatem :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 sto lat sto lat niech na gumie ziutek śmiga :icon_question: Mały - ty stary pryku ;P dobrze, że im wypersfadowałeś niektóre sprawy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi