Norberto Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Łojojojjjj Niezniszczalni mieli wczoraj takie loty ,ze sie........zniczczyli doszczetnie ;) Norbi napij sie jeszcze kielona :flesje: Madzia chetnie chociaz pamietam jak przyszłyscie a pozniej juz dom...i Luziego w lozku obok hahah a quizu niestety nie udalo mi sie rozszyfrowac ;) za malo Was jeszcze znam... za mało mnie znasz??? no ładnie Monia :D porostu nigdy nie widzialas mnie z góry ;) Widzę, że Niezniszczalni zaznaczyli już swój teren w Longu (logo w ramce) ??? Wydaję mi się, że tajemniczym osobnikiem jest Norbi chociaż nie jesem pewien. :clap: WYGRAŁEŚ PRZEPRASZAM ZE DOSC DLUGO MNIE NIE BYLO NA FORUM ALE PO UKAZANIU SIE ZDJECIA W GAZECIE MOJE ZYCIE SIE ZMIENIŁO:)))HAHA WYWAIADY TE SPRAWY NP. WE WTOREK JESTEM ZAPROSZONY NA ROZMOWY DO "KALENDRZA KOŁOBRZEGU " :))A W SRODE BEDE W OLSZTYNIE :) CI Z KOLEI CHCA ZMIENIC HERB MIASTA :crossy: :biggrin: NA MOJE FOTO PS. WIADOMO ZE BEDE RIKO:) Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Norberto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Madzia chetnie chociaz pamietam jak przyszłyscie a pozniej juz dom...i Luziego w lozku obok hahahza mało mnie znasz??? no ładnie Monia :biggrin: porostu nigdy nie widzialas mnie z góry :biggrin: :clap: WYGRAŁEŚ PRZEPRASZAM ZE DOSC DLUGO MNIE NIE BYLO NA FORUM ALE PO UKAZANIU SIE ZDJECIA W GAZECIE MOJE ZYCIE SIE ZMIENIŁO:)))HAHA WYWAIADY TE SPRAWY NP. WE WTOREK JESTEM ZAPROSZONY NA ROZMOWY DO "KALENDRZA KOŁOBRZEGU " :))A W SRODE BEDE W OLSZTYNIE :) CI Z KOLEI CHCA ZMIENIC HERB MIASTA :) :biggrin: NA MOJE FOTO PS. WIADOMO ZE BEDE RIKO:) Norbi zdrza sie najlepszym ,nawet tak medialnym jak Ty :biggrin: ....Jak bedziesz na tej rozmowie w Kolobrzegu to zaproponuj im "to" wlasnie zdjecie.....pokaz jak sie przybija gwzdzia po Poznańsku :cool: Mysle ,ze wpadne w sobote :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Riko tez bede w sobote i myśle ze spawacze tez sie zjawią :D tak cicho cos mi sie wydaje ze zaczniemy opijać twoje urodziny juz od jutra jak pojedziemy z Norbim :bigrazz: Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tez sie pisze na sobote , niech pomysle czym bedziemy :icon_twisted: oblewac urodziny :bigrazz: podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Świetny jest kolor twojej Kawuni ... Myślałem że do sportowych Kaw pasuje wyłącznie zielony ... Brawo za orginalność.Tez mi sie podoba i dlatego własnie, ze nie ma takich duzo a nawet powiedziałbym wcale :)Dlatego sie na nia zdecydowałem .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 PYTHON a moze przemalujesz na czarny mat :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 :icon_razz: PYTHON a moze przemalujesz na czarny mat :buttrock: Taaa czarny mat... :smile: NIE RÓB TEGO BŁĘDU :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Czarny mat nie jest zły ale wtedy w ogóle by mnie nie było widać na tym moto heheA tak troszke widac no i słychac bardziej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 CZARNY MAT TO JEDYNE DOBRE ROZWIAZANIE! Wszyscy inni błądzą... :icon_mrgreen: pozdro. (Choć faktycznie oczojebny pomarańcz też nie jest zły :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 lisek - żyjesz ? bo zacząłem sie martwić, czy nie byłeś w tej 4 :) Tej LUZI żyje ale cudem udało mi sie dupe zawinąc- pół rodziny wystrzelała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 WitajcieDzisiaj doszla do mnie nasza flaga , no i jak wam sie podoba, ?? tylko trzeba na Bandziora stelaz zrobić do tej flagi ;) Oto nasza flaga :banghead: no i jak wam sie podoba ??? Pozdrawiam wszystkich Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 WitajcieDzisiaj doszla do mnie nasza flaga , no i jak wam sie podoba, ?? tylko trzeba na Bandziora stelaz zrobić do tej flagi :) Oto nasza flaga :) no i jak wam sie podoba ??? Pozdrawiam wszystkich Riko, a myslales o zaslonkach, poscielce, pizamce i talerzykach? :DTak mysle, jak daleko zajdzie Wasza tworcza inwencja? ;)Pozdrawia Zniszczalna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 A może wypuścicie kolekcje dmuchanych lalek (takich jak była na zakończeniu sezonu) z serii "niezniszczalna" :icon_mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 DMUCHANA LALA DLA MATIEGO :D Riko, flaga jak i reszta :) :) :icon_mrgreen: P.S.Kiedy bedę mógł naszywki odebrać i naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) DMUCHANA LALA DLA MATIEGO :D Riko, flaga jak i reszta :) :icon_mrgreen: :) P.S.Kiedy bedę mógł naszywki odebrać i naklejki? Edytowane 7 Grudnia 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi