Skocz do zawartości

Poznań-Bułgarska itp

IBIZA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Madzik napisał:

Łojojojjjj Niezniszczalni mieli wczoraj takie loty ,ze sie........zniczczyli doszczetnie ;)

Norbi napij sie jeszcze kielona :flesje:

Madzia chetnie chociaz pamietam jak przyszłyscie a pozniej juz dom...i Luziego w lozku obok hahah

Monia:) napisał:

a quizu niestety nie udalo mi sie rozszyfrowac ;) za malo Was jeszcze znam...

za mało mnie znasz??? no ładnie Monia :D porostu nigdy nie widzialas mnie z góry ;)

Kuba 89 napisał:

Widzę, że Niezniszczalni zaznaczyli już swój teren w Longu (logo w ramce) ???

Wydaję mi się, że tajemniczym osobnikiem jest Norbi chociaż nie jesem pewien.

:clap: WYGRAŁEŚ

PRZEPRASZAM ZE DOSC DLUGO MNIE NIE BYLO NA FORUM ALE PO UKAZANIU SIE ZDJECIA W GAZECIE MOJE ZYCIE SIE ZMIENIŁO:)))HAHA WYWAIADY TE SPRAWY NP. WE WTOREK JESTEM ZAPROSZONY NA ROZMOWY DO "KALENDRZA KOŁOBRZEGU " :))A W SRODE BEDE W OLSZTYNIE :) CI Z KOLEI CHCA ZMIENIC HERB MIASTA :crossy: :biggrin: NA MOJE FOTO

PS. WIADOMO ZE BEDE RIKO:)

Edytowane przez Norberto

Norberto napisał:

Madzia chetnie chociaz pamietam jak przyszłyscie a pozniej juz dom...i Luziego w lozku obok hahah

za mało mnie znasz??? no ładnie Monia :biggrin: porostu nigdy nie widzialas mnie z góry :biggrin:

:clap: WYGRAŁEŚ

PRZEPRASZAM ZE DOSC DLUGO MNIE NIE BYLO NA FORUM ALE PO UKAZANIU SIE ZDJECIA W GAZECIE MOJE ZYCIE SIE ZMIENIŁO:)))HAHA WYWAIADY TE SPRAWY NP. WE WTOREK JESTEM ZAPROSZONY NA ROZMOWY DO "KALENDRZA KOŁOBRZEGU " :))A W SRODE BEDE W OLSZTYNIE :) CI Z KOLEI CHCA ZMIENIC HERB MIASTA :) :biggrin: NA MOJE FOTO

PS. WIADOMO ZE BEDE RIKO:)

Norbi zdrza sie najlepszym ,nawet tak medialnym jak Ty :biggrin: ....Jak bedziesz na tej rozmowie w Kolobrzegu to zaproponuj im "to" wlasnie zdjecie.....pokaz jak sie przybija gwzdzia po Poznańsku :cool:

Mysle ,ze wpadne w sobote :buttrock:

Riko tez bede w sobote i myśle ze spawacze tez sie zjawią :D

tak cicho cos mi sie wydaje ze zaczniemy opijać twoje urodziny juz od jutra jak pojedziemy z Norbim :bigrazz:

Edytowane przez Laska

BUŁKA napisał:

Świetny jest kolor twojej Kawuni ... Myślałem że do sportowych Kaw pasuje wyłącznie zielony ... Brawo za orginalność.

Tez mi sie podoba i dlatego własnie, ze nie ma takich duzo a nawet powiedziałbym wcale :)

Dlatego sie na nia zdecydowałem .

Pozdro.

Witajcie

Dzisiaj doszla do mnie nasza flaga , no i jak wam sie podoba, ?? tylko trzeba na Bandziora stelaz zrobić do tej flagi ;)

Oto nasza flaga :banghead:

no i jak wam sie podoba ???

Pozdrawiam wszystkich

----------------------

Pozdrawiam Ryszard N. (riko)

poznanskie forum motocyklistow

www.niezniszczalni.com/forum

Riko napisał:

Witajcie

Dzisiaj doszla do mnie nasza flaga , no i jak wam sie podoba, ?? tylko trzeba na Bandziora stelaz zrobić do tej flagi :)

Oto nasza flaga :)

no i jak wam sie podoba ???

Pozdrawiam wszystkich

Riko, a myslales o zaslonkach, poscielce, pizamce i talerzykach? :D

Tak mysle, jak daleko zajdzie Wasza tworcza inwencja? ;)

Pozdrawia Zniszczalna :icon_mrgreen: