Riko Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 No jednak zainteresowanie jest duze jak dotad jest 11 osób : tomaj, matii, riko, lisek, dymek, laska, kris, radas, marco, norbi, luzi koszt radykalnie sie zmniejsza przy Takim zamowionku, czekam na kolejne osoby jest nas 20 wiec troche osob moze jeszcze zamowic niestety NEH sie wykruszyl, pomozcie go przekonac :icon_twisted: taka okazja sie nie powtorzy napewno Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam.dla mnie też naszywke poprosze.a nalepki będą jeszcze??pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 koszt radykalnie sie zmniejsza przy Takim zamowionku, czekam na kolejne osoby jest nas 20 wiec troche osob moze jeszcze zamowic niestety NEH sie wykruszyl, pomozcie go przekonac :D taka okazja sie nie powtorzy napewno jutro do niego dzwonie i postaram się przekonać ! p.s. chopoki dzisiaj dzwonili po mnie z komendy w Pozku mam gdzieś nazwisko... jak znajde to dodam ! w piątek na 11 mam się zglosić na pokój nr. 7 :biggrin: pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jest już nas 15 osób :icon_biggrin: oto ludzie którzy potwierdzili zakup w 100% : Tomaj, Mati, Riko, Lisek, Dymek, Laska, Kris, Radas, Marco, Norbi, Luzi, Pablo, Kiler, Choina, Ibiza brawo dla zdecydowanych ludzi :icon_mrgreen: pozdrowienia i czekam na reszte z zamowieniami :icon_evil: (jak mnie nie ma pisac do Marco) Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 HHHHHHHHHAAAAAALLLLLLLLLOOOOOOOOOO :icon_mrgreen: BRAKUJE JESZCZE 5 OSÓB :::::::::: ZIUt-A :) SIWEGO :) FINKO :icon_exclaim: NEH-a :icon_biggrin: I ZYZOLA :icon_mrgreen: DDDDAAAALLLIIIIII CHOPOKI DECYDUJCIE SIE :icon_eek: :buttrock: :wink: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Fzr Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Jest już nas 15 osób :biggrin: oto ludzie którzy potwierdzili zakup w 100% : Tomaj, Mati, Riko, Lisek, Dymek, Laska, Kris, Radas, Marco, Norbi, Luzi, Pablo, Kiler, Choina, Ibiza brawo dla zdecydowanych ludzi :flesje: pozdrowienia i czekam na reszte z zamowieniami :eek: (jak mnie nie ma pisac do Marco) Riko ja też poprosze 1 duża na plecy i 2 male na rekawy i bedzie dobrze a dzisiaj przyjade po naklejke na nowego mojego sprzeta! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Widze, ze presja jest duża :buttrock: Najwyzej nie bede jadł przez miesiąc... zamawiam dużą sztuke i dwie małe :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Widze, ze presja jest duża :buttrock: Najwyzej nie bede jadł przez miesiąc... zamawiam dużą sztuke i dwie małe :biggrin: pozdrawiam juz tak nie narzekaj najwyzej nie kupisz pannie nowej pary stringów na mikołaja, ona to zrozumie :biggrin: :crossy: :notworthy: :icon_eek: :biggrin: Edytowane 23 Listopada 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 jak cos dzwonic slac eski ja latam z Kuba, Neh dodzwonic sie do Ciebie nie mozemy, tzn nie podnosisz sluchawki ... Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 juz tak nie narzekaj najwyzej nie kupisz pannie nowej pary stringów na mikołaja, ona to zrozumie :buttrock: :biggrin: :biggrin: :biggrin: ;) Hehehe - dasz jej naszywke na gwiazdora :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No proszę... Wczoraj dwie osoby były tylko pewniakami (Riko i Tomaj) z wzięciem dużych na plecy. A tutaj :flesje: 17 NIEZNISZCZALNYCH :P No si si... Riko daj cynka kiedy można odebrać tamte. P.S. Chłopaki kto z was umie założyć szybę do Malucha na tył (bo załatwiłem se podgrzewaną) a nie chce żeby mi przeciakała przez uszczele itd. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 dwa dni w wawiei takie zamieszanie .. :biggrin: Riko dla mnie 1 raz duza :icon_exclaim: pozro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 riko, kuba dzięki za wlotke !!! kris - wstaw se sam na silikon, albo obleć do okoła pianką do mocowania okien w chacie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 riko, kuba dzięki za wlotke !!! kris - wstaw se sam na silikon, albo obleć do okoła pianką do mocowania okien w chacie :crossy: Luzi ostatnio jak podchodziłem do tego typu gówna to luźna sraczka wyszła ;) Więc nie ruszam jak.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 ja żartowałem stary - szybe to tylko na klej ! osobiście wolał bym jechać do fachowców ! mi wstawili za 4-stówki razem z szybą ! więc ile mogą ci wziąć od kaszla ? 5-dych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi